85-erių aktoriaus ir 24-erių pradedančiosios aktorės N. Ševel vestuvės daugeliui buvo labai netikėtos, rašo starhit.ru. Įsimylėjėliai amžiną meilę vienas kitam prisiekė 2015 m. rudenį. Jaunavedžiai visus mėgino įtikinti, kad jų meilė nuoširdi, demonstruodami jausmus vienas kitam.

Nepaisant didelio amžiaus skirtumo neseniai susituokę I. ir N. Krasko nepraranda vilties susilaukti bendrų palikuonių. „Juk mes su Nataša planuojame turėti vaikų“, - patikino liaudies artistas.

Vis dėlto, kol kas N. Krasko neskuba tapti motina, nes neketina gimdyti ir auklėti mažylių netinkamomis gyvenimo sąlygomis. Garbaus amžiaus vyras supratingai vertina tokią žmonos poziciją ir sutinka, kad šiuo metu ne geriausias periodas susilaukti vaikų. Kol kas naujai susiformavusi šeima gyvena I. Krasko marčios Liudmilos Zvonariovos ir anūko Kirilo bute.

Giminaičiai palankiai įvertino Natalijos atsiradimą šeimoje ir tikino esantys laimingi, kad Ivanui Ivanovičiui pavyko kariauti jaunos aktorės širdį.

I. ir N. Krasko šiuo metu džiaugiasi vienas kitu. Jauna artisto žmona tikina esanti patenkinta ramiu šeimos gyvenimu. Ji pasakojo, kad I. Krasko vargina nusilpęs regėjimas, todėl jai tenka jam skaityti scenarijus. N. Krasko mėgaujasi buvimu su vyru, o kartais netgi iškrečia vieną kitą pokštą.

„Mėgstu kartais padaryti lėlę, dedu ją į lovą, apkloju, Ivanas atneša kavą, mėgina mane žadinti, patraukia antklodę, o manęs ten nėra, įdomu stebėti jo elgesį, plastiką, veido išraišką, dažniausiai tokias išdaigas iškrečiu užmiesčio name, kai nereikia niekur skubėti“, - pasakojo N. Krasko.

Jauna I. Krasko žmona teigia, kad jos 85-erių išrinktasis pakankamai temperamentingas žmogus, todėl ji netgi linkusi lyginti tarp jų kylančius ginčus su ugnikalnio išsiveržimu. Nepaisant pykčių, kurie šeimos gyvenimo pradžioje kyla gana dažnai, N. Krasko savo vyrą vadina įkvėpėju.

Jausmų apimta moteris išleido rinkinį „Erosas“, kuriame mylimąjį lygina su Dzeusu. Jauna aktorė taip pat tikina suvokianti, kad santykiai su ja garbaus amžiaus sulaukusiam artistui išėjo į naudą. Jauna moteris teigia, kad jos sutuoktinis pastebimai atjaunėjo ir tapo žvalesnis. Vis dėlto šiuo metu I. Krasko teigia, kad nėra pasiruošęs susilaukti vaikų.

„Tiesa, gal tai ir skamba paradoksaliai, vis dėlto apie mažylį mums kalbėti dar ankstoka. Be to, turiu du mažus sūnus iš ankstesnės santuokos – Fedią ir Vanią. Vasarą vešiu juos į užmiesčio namą ilsėtis“, - leidiniui „Ekspress gazeta“ sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (231)