83 metų kino filmo „Avinėlių tylėjimo“ žvaigždė vaizdo įraše pasipuošę spalvingais havajietiškais marškiniais ir ryškiais šortais, nuo saulės apsisaugojo stilingais akiniais.

Savo trumpą pasirodymą aktorius pradėjo judindamas pečius, netrukus į orą pakėlė rankas. Ko jau ko, bet muzikos pajautimo A. Hopkinsui galima tik pavydėti. Kaip ir gero ūpo, kuriuo aktorius noriai dalijasi su kitais. Pasirodymą saulėtuose Havajuose kino legenda užbaigė pareiškimu „Aš kolumbietis“.


2020 metų gegužę A. Hopkinsas įrodė, kad amžius tėra tik skaičius, kai priėmė populiarų „TikTok“ „Toosie Slide“ iššūkį. Aktorius instagramo paskyroje pasidalijo įrašu, kuriame šoka pagal Drake dainą, įraše pažymėjo ir patį reperį.


Jis parašė: „champagnepapi, vėluoju į vakarėlį, bet juk geriau vėliau nei niekada. @officialslystallone @schwarzenegger #toosieslidechallenge“.
Aktorius šokio judesius demonstravo savo namuose meno kūrinių fone. Atlikęs užduotį, kino legenda nusprendė iššūkį mesti savo bičiuliams.

„Ei, pone Stallone, mes laukiame“. Jis taikliai atkartojo S. Stallone vaidinto Rocky personažą ir taip jį pakvietė sudalyvauti iššūkyje.

Ne mažiau įspūdingas buvo ir raginimas Arnoldui Schwarzeneggeriui – jis pakartojo garsųjį Terminatoriaus pažadą „Aš sugrįšiu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)