„People“ Al Pacino atstovai spaudai patvirtino, kad jis laukiasi kūdikio su mergina Noor Alfallah. Šiuo metu ji aštuntą mėnesį nėščia.

Iš pradžių šią žinią pranešė TMZ.

Žinoma, kad 29 metų N. Alfallah su N. Pacino romantiškus santykius palaiko nuo 2022 m. balandžio mėn. Pora ne kartą pastebėta vakarieniaujanti, o pernai keli „Page Six“ šaltiniai sakė, kad pora iš tiesų tyliai susitikinėjo nuo pat pandemijos.

Delfi primena, kad Iš Niujorko kilęs aktorius turi 33 metų dukrą Julie Marie su buvusia mergina, vaidybos trenere Jan Tarrant.

O su buvusiąja Beverly D'Angelo jis susilaukė dvynių Antonu ir Olivios, kuriems šiuo metu yra 22 metai.

2014 m. Al Pacino žurnalui „The New Yorker“ kalbėjo apie tėvystę ir sakė: „Esu už juos atsakingas. Esu jų gyvenimo dalis. Kai manęs nėra, tai nuliūdina ir mane, ir juos. Taigi tai yra geštalto dalis. Ir aš iš to daug gaunu. Tai ištraukia tave iš savęs.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją