1) Modelių magnetas

A. Levine‘as garsus tuo, jog jam negali atsispirti patys seksualiausi modeliai – ir ne modeliai, o supermodeliai. Šiuo metu jis susižadėjęs su „Victoria‘s Secret“ angeliu Behati Prinsloo. Vyras ir pats ne kartą išbandė modelio darbą. Žurnalo „Cosmopolitan“ viršeliui jam teko fotografuotis su tuometine antrąja puse Anne V. Nuotraukos tikrai buvo karštos.

2) Tikras jogos guru

Užtenka pamatyti nuotraukas, kuriuose A. Levine‘as užfiksuotas beužsiiminėjantis joga ir klausimų nebekyla – jis tikras šios praktikos profesionalas.

3) Tikras patriotas

Muzikantas labai didžiuojasi savo tėvyne – Jungtinėmis Valstijomis – ir niekada neslėpė patriotinių jausmų savo šaliai.

4) Moka iš savęs pasijuokti

Jis ne tik gražus, puikiai dainuoja, bet ir turi gerą humoro jausmą, neieško žodžio kišenėje. Tai puikiai įrodė šiais metais vesdamas „Saturday Night Live“.

5) Nusikalstamai seksualus

Kartais pernelyg didelis seksualumas gali tapti nusikaltimu. Netikite? Net neabejojame, jog atsirastų labai daug tokių, kurios noriai jį lankytų kalėjime.

6) Drąsus

Spėliojate, kur A. Levine‘as traukia vien su kelnaitėmis ir akiniais nuo saulės? Tiesiog į daržovių parduotuvę, ir tai nėra nieko neįprasto.

7) Pavyzdys M. Cyrus

Liežuvio rodymo tradiciją pradėjo ne Miley Cyrus – visi pirštais rodo į A. Levine‘ą.

8) Draugiškas gėjams

Net neabejojame, jog visi pasaulio gėjai A. Levine‘ą taip pat išrinktų seksualiausiu. Nors jo paties seksualinė orientacija ir tradicinė, muzikantas visada pasisako už žmogaus teisę mylėti ir mylėtis su kuo nori. Be to, jo paties brolis yra gėjus. Pažiūrėjus į pastarąjį, peršasi išvada, jog seksualumas – šeimos bruožas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)