Jau netrukus Jungtinėje Karalystėje prasidės moksleivių vasaris atostogos, tad ir princas George'as, ir princesė Charlotte nekantriai laukia vasaros smagybių.

Nepaisant to, kad aštuonmetis George’as yra būsimasis šalies karalius, jo tėvai – Kembridžo hercogai – net atostogų metu neleidžia jam išsisukti nuo darbų.

Jo mama Kate kartą prasitarė, kad princui buvo pavestas labai neįprastas darbelis, kurį jis turėjo atlikti atostogaudamas Norfolko grafystėje įsikūrusiame ir Sandringamo dvarui priklausančiame Anmer Holo ūkyje.

Kartą drauge su vyru princu Williamu lankydamasi Velse esančioje ožkų fermoje, Kate papasakojo, kaip jų vyriausiasis sūnus minėtame ūkyje buvo atsakingas už gyvulių pašarus.

Tokia mintis kilo, kai princas Williamas viename iš tvartų pastebėjo robotizuotą šluojamąją mašiną, skirtą silosui stumdyti. Vietos ūkininkas paaiškino, kad šiuo padargu taip pat galima išvežioti gyvulių pašarą. „Toks ir buvo George’o darbas mokyklinių atostogų – išvežioti pašarus”, – pasakojo Kate.

Princas Williamas ne tik atskleidė, kad jo vaikai darbavosi į Sandringamo dvarui priklausančiame ūkyje, kurį jo paties tėtis princas Charlesas stengiasi paversti ekologišku ūkiu, bet ir pasidalijo planais: jo šeima taip pat ruošiasi išbandyti agrarinę miškininkystę.

Kai po vasaros atostogų šį rugsėjį George’as su sese Charlotte sugrįš į mokyklą, gali būti įvykę daugybė pokyčių, mat sklando neramūs gandai, kad Kembridžo hercogai iš Londone esančių Kensingtono rūmų ketina persikraustyti į Vindzorą.

Taip pat skelbiama, kad Kate Middleton ir princo Williamo šeima esą tikisi vėliau vasarą išsikelti į keturių miegamųjų dydžio Adelaidės kotedžą.

Teigiama, kad šiame kotedže nėra nuolatinio personalo, tad Williamo ir Kate padėjėjams tektų važinėti iš Londono. Tiesa, namo nereikėtų renovuoti ar papildomai apsaugoti.

Vienas su karališkaisiais reikalais susipažinęs asmuo laikraščiui „Daily Mail“ sakė, kad princas Williams persikelti nori dėl to, kad būtų arčiau karalienės Elžbietos II, nes pastaroji vis daugiau karališkųjų pareigų perleidžia savo vaikaičiui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją