76 metų „The Queen“ („Karalienė“) aktorė, vilkėdama šiais drabužiais ir žingsniuodama su grubiais platforminiais aukštakulniais, atrodė pribloškiamai, rašo dailymail.co.uk.

Jos plaukai buvo surišti į aukštą kuodą ir atidengė dramatišką, ryškų bei juodą akių makiažą.

Helen Mirren

Žvaigždė segėjo auskarus su lankais ir priėjusi podiumo priekį, sustojo tradicine poza, kiekvienu centimetru priminusia profesionalų modelį.

Dieną prieš šį šou dama H. Mirren jau buvo pastebėta Prancūzijoje sostinėje, kai vyko ruoštis šiam mados renginiui.

Eidama į pastatą, ekranų žvaigždė vilkėjo elegantiška juoda suknele su raudonos rožės raštu, o ant viršaus buvo apsivilkusi smėlio spalvos lietpaltį, turėjusį saugoti nuo rudens vėsos.

Anksčiau šį mėnesį dama H. Mirren viešėjo Kolorado valstijoje, kur per Teljuraido kino festivalį reklamavo savo naujausią filmą „The Duke“ („Kunigaikštis“).

Helen Mirren

Šis filmas, turintis pasirodyti kitų metų vasarį, pasakoja apie taksi vairuotoją Kemptoną Buntoną, kuris pavagia Goyos tapytą Velingtono kunigaikščio portretą.

Šiame filme dama H. Mirren persikūnija į taksi vairuotojo žmoną, valytoją Dorothy Bunton. Ji vaidina kartu su Jimu Broadbentu, kuris atliko Kemptono vaidmenį.

Kalbėdama apie filmą „The Duke“, kiek anksčiau šiais metais aktorė sakė: „Visa ši istorija man tapo tikru siurprizu. Ja būtų sunku patikėti, jeigu viskas nebūtų tiesa“.

„Mane sužavėjo filmo scenarijus; jis yra labai mielas ir žavingas. Man patinka 7-asis dešimtmetis. Tai buvo kur kas naivesnis, nekaltas laikmetis“.

Helen Mirren

„Dorothy yra praktiška, kaip dažna moteris šeimoje. Ji rūpinasi šeima. Kemptonas yra svajotojas, bet daugeliu atžvilgių jis yra labai atsidavęs ir drąsus“.

„Mes turėtume imti pavyzdį ne tik iš Kemptono, bet ir iš Dorothy – svajoti yra puiku, bet tu vis tiek turi apmokėti sąskaitas! Taigi įsiklausykime gyvenime ir į praktiškus žmones“.

„Vaidinant pagyvenusią sutuoktinių porą labai svarbu, kad žiūrovai patikėtų jų santykiais. Su Jimu man buvo labai lengva įsikūnyti į jo žmonos vaidmenį, man nereikėjo jokių pastangų“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)