Žavi moteris demonstruoja vientisą dizainerio iš Kolumbijos Maygelio Coronelio maudymosi kostiumėlį, o fotosesija vyko Belizo paplūdimyje. Ji – kol kas vyriausias modelis, papuošęs šį specialų žurnalo numerį. Kitose leidinyje publikuojamose nuotraukose M. Musk pozuoja ir su atviresniu bikiniu, rašo nypost.com.

„Jausmas tiesiog nuostabus. Modeliu dirbu penkiasdešimt metų, bet niekada savęs nelaikiau maudymosi kostiumėlių modeliu. Dabar „Sports Illustrated“ mane informavo, kad maudymosi modeliai gali būti labai įvairūs. Manau, kad tai nuostabu“, – apie savo patirtį kalbėjo moteris.


Tai, kad papuoš viršelį, M. Musk slėpė net ir nuo trijų savo vaikų, įskaitant Eloną, kuris, kaip juokauja moteris, būtų viską išpliurpęs tviteryje: „Man neleido niekam sakyti. Niekas nežinojo. Nesakiau net vaikams – negalėjau niekam nieko sakyti. Elonas net nežinojo, kad vykau į Belizą“.

Maye Musk, Elonas Muskas

Įtikinti M. Musk pasipuošti bikiniu nebuvo lengva, ji visą gyvenimą renkasi tik vientisus maudymosi kostiumėlius. Prieš fotosesiją jai buvo atsiųsta per šimtą modelių, bet galiausiai ji pasirinko dviejų dalių gėlių raštų „Zimmermann“, fotosesijoje visus palikusį be žado.


„Laimei, ten nebuvo veidrodžio, taigi negalėjau matyti, kaip atrodau, tačiau, kai išėjau iš persirengimo kambario, visi buvo nuščiuvę. Jis aukštu liemeniu, tad labai gražiai prigludęs. Paryškino formas. Pasijutau kaip paauglė“, – geromis emocijomis dalijosi modelis.

Nors ir prisiminė paauglystę, M. Musk viliasi, kad jos viršelio istorija paskatins prasmingas diskusijas.

„Manau, kad visos moterys, nepriklausomai nuo amžiaus, bijo pasenti, jos bijo, kad nebeatrodys gerai su maudymosi kostiumėliu. Taigi, tikiuosi, kad savo pavyzdžiu parodysiu, kad maudymosi kostiumėliai tinka visoms, ir dėl to visai nereikia sukti galvos“, – sako M. Musk.


Be to, M. Musk karjeros aukštumų pasiekė vyresniame amžiuje.

„Visai pražilau tik artėdama prie šešiasdešimties. Iki tol dažiau plaukus šviesiais atspalviais – greičiausiai dėl to niekas ir nenorėjo su manimi dirbti. Galiausiai nusprendžiau, kad nebenoriu jų dažyti. Ir lioviausi tą dariusi. Nusikirpau trumpai – atrodė fantastiškai. Tada palikau agentūrą, kuri sakė, kad daugiau užsakymų tikrai nebegausiu, o tada ir prasidėjo didžiausios mano kampanijos“, – pasakoja moteris.

M. Must tapo oraus senėjimo etalonu, 2010 metais nuoga pozavo „Time“ žurnalo sveikatos numeriui. Sulaukusi 63 metų, 2011 metais pozavo „New York Magazine“ viršeliui su netikru nėščiosios pilvu ir natūraliai žilų plaukų šukuosena. Būdama 69 metų ji pateko į istoriją kaip vyriausia „CoverGirl“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją