Renginiui mados kūrėja pasirinko minimalistinę provokuojančią juodą suknelę ir kojines virš kelių, prie apdaro priderino juodus aukštakulnius su platformomis. Ilgus plaukus valiūkiškai susipynė į dvi kasytes, o įvaizdį užbaigė masyvūs akiniai nuo saulės.

Vera Wang

Pozuodama fotografams prie sienelės, dizainerė susitiko aktorę Vanessą Hudgens. 33 metų žvaigždė vilkėjo būtent V. Wang kurtą ansamblį: žemę šluojantį lengvutį kreminės spalvos švarką, juodą žiedlapiais dekoruotą liemenėlę ir ilgą sijoną.

„Ypatingas vakaras. Labai ačiū @cfda ir @verawanggang. Tu visada pasirūpini, kad jausčiausi seksuali, stipri ir elegantiška. Tau nėra lygių. Didžiulė garbė būti šalia“, – instagrame apie V. Wang parašė V. Hudgens.

V. Wang, kurios kurtomis suknelėmis puošėsi tokios garsios nuotakos kaip Issa Rase, Ariana Grande ir Gwen Stefani, 2005 metais CFDA buvo pripažinta geriausia moterims kuriančia tų metų dizainere, o 2013 metais įvertinta už viso gyvenimo nuopelnus.

Nors kone visada renkasi juodą spalvą, birželį 73-ojo gimtadienio šventei V. Wang puošėsi rožine spalva ir tą dieną pakeitė ne vieną būtent šios spalvos ansamblį.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)