„Tiesiog ramus pasivažinėjimas“, – savo 750 tūkst. sekėjų prie nuotraukos parašė mados kūrėja. Savaime suprantama, kadras sulaukė daugybės komplimentų ir pagyrimų, kad dizainerė atrodo „žymiai jaunesnė“, o „tos kojos tiesiog atima žadą“.


„Karalienės kojos. Atrodote žymiai jauniau nei 73 metų, tikra beprotybė. Prašau pasidalinti amžinos jaunystės paslaptimi“, – parašė viena sekėja. „Ką jūs valgote? Atrodote stulbinančiai“, – neslėpė susižavėjimo kita. „Amžinai jauna“, – konstatavo dar vienas sekėjas.


Tai jau ne pirmas kartas, kai dizainerė tiesiogine to žodžio prasme šokiruoja savo gerbėjus nepavaldumu laikui. Dar 2020 metais ji pasidalino nuotrauka, kuriai pozavo su savo kūriniais, skirtais „David's Bridal“. Sekėjai dėl tobulos moters figūros liko be žado.

„Tiesiog šokas. Tikrai nemaniau sulauksianti tokios reakcijos. Maniau, kad mes tiesiog pardavinėjame gražių dalykų“, – į reakciją tada sureagavo pati V. Wang. Dizainerė prisipažino, kad ta fotosesija buvo improvizacija, šovusi jai į galvą namuose besisaugant nuo COVID.

„Akivaizdu, gyvenu viena. Ir tos nuotraukos karantino metu darytos kaip pokštas, bet tuo pačiu ir nenoras pasiduoti. Turėjau kolekciją, kurią norėjau reklamuoti, bet neturėjau nei modelių, nei fotografo, nei stilistų, nei makiažo specialistų. Buvau Majamyje, o juk jūs žinote, kokia ta Majamio saulė pavakary? Tai skystas auksas. Jos fone gali būti kad ir Džekas Skerdikas ir vis tiek atrodysi fantastiškai. Taigi, nusprendžiau, kad reikia parodyti tas beretes. Tegul jas pamato instagramas. Apsirengiau sportinę liemenėlę, nes kitkam buvo tiesiog per karšta“, – yra pasakojusi dizainerė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją