Garsiosios dainininkės jaunesnieji vaikai jau demonstruoja kūrybiškumą. Neseniai Liza Galkina parašė pasaką apie auksinį šuniuką, kuri padarė tokį didelį įspūdį tėvams, kad jie mažylės kūrinį paviešino socialiniuose tinkluose.

Tiesa, A. Pugačiovai nepatiko žurnalistų komentaras, kad ateityje mergaitė gali parašyti mamos biografiją. Žvaigždės teigimu, nėra prasmės planuoti taip toli į ateitį. „O, Dieve! Norėčiau bent sulaukti, kol ji baigs mokyklą", – atsiduso dainininkė.

Primename, kad pavasarį A. Pugačiovai sukako 70-imt. Jubiliejaus proga Rusijos scenos garsenybė surengė keletą grandiozinių anšlaginių koncertų. Iš pradžių ji pasirodė Maskvoje, o lapkričio mėnesį apsilankė Baltarusijoje. Bendraudama su gerbėjais, moteris paatviravo, kad galbūt ant scenos lips ir sulaukusi 80-ies.

Šiuo metu A. Pugačiova ir Maksimas Galkinas stengiasi savo vaikams užtikrinti geriausią išsilavinimą. Liza ir Garis lanko elitinį darželį, mokosi anglų ir prancūzų kalbų bei ugdo savo kūrybinius gebėjimus. Taip pat tėvai nenori jų per daug išlepinti. Būtent todėl primadona riboja vaikų norus ir nuo mažų dienų moko gerbti svetimą triūsą.


Kita vertus, dvynukų gimtadieniai paprastai švenčiami su trenksmu. Šiais metais juos linksmino muilo burbulų šou, animatorių konkursai ir nuo vaišių lūžtantys stalai. Nebuvo apsieita ir be kalno dovanų, gautų iš Lizos ir Gario draugų bei tėvų.

Dainininkė anksčiau yra sakiusi, kad, sulaukus vyresnio amžiaus, svarbiausią vietą gyvenime užima šeimos vertybės, o ne karjeros pasiekimai. Visą laisvalaikį A. Pugačiova praleidžia namuose su vaikais ir vyru. Kai M. Galkinas dirba, žvaigždė kur nors nueina viena. Neseniai ji lankėsi Andrejaus Končialovskio naujojo filmo „Nuodėmė" premjeroje.

Laidos „Tu nepatikėsi!" metu įžymioji moteris prisipažino, kad ši juosta jai sukėlė labai stiprias emocijas. Atlikėja seniai bičiuliaujasi su A. Končialovskiu, todėl negalėjo praleisti „Nuodėmės" pristatymo renginio.

Viešumoje ji paprastai rodosi be vaikų, nes mano, jog jie dar per maži žingsniuoti raudonuoju kilimu. Lizos ir Gario gyvenimą nuo pat gimimo seka milijonai gerbėjų, tačiau rūpestingieji tėvai deda visas pastangas, kad jų sūnaus ir dukros vaikystė būtų rami ir laiminga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)