Galbūt todėl pastaruoju metu garsenybės nesidrovi fotografuotis be makiažo, rašo kompravda.eu.

Žurnalistai pasidomėjo, kaip rusų estrados primadona Ala Pugačiova puoselėja savo grožį.

Grožio dosjė:

Ala Pugačiova – 67 m.

Plastinės operacijos: A. Pugačiova neslepia, kad prieš daug metų darėsi plastinę operaciją. 2010 m. ji ir vėl lankėsi pas plastikos chirurgą, bet medikai atkalbėjo ją nuo operacijos.

„Taip, buvau nuvykusi į vieną Maskvos kliniką pasikonsultuoti. Mano oda gerai, tik reikėjo kai ką pakoreguoti filmavimams. Truputį pakoreguoti veido ovalą. Bet (medikai) nesutiko, – viename interviu pasakojo primadona. – Gydytojai pasakė, kad dėl širdies problemų ir dėl to, kad rūkau, jie nerizikuos. Juk ir diabetu sergu. Taigi teks senti gražiai, be jokių plastinių operacijų.“

Jos paslaptis: „Galiu taip pasidaryti makiažą, kad veidas atrodys liesesnis, o jūs nutarsite, kad pasidariau plastinę operaciją, – sakė ji.

Pastaruoju metu A. Pugačiova atostogauja Jūrmaloje. Ten dainininkei patinka vienas salonas, ji mielai jame lankosi. Jame atliekamos visos reikiamos grožio procedūros – pradedant veido masažu, baigiant kūno įvyniojimais.

Gražiai jai atrodyti padeda ir ilgi pasivaikščiojimai bei plaukiojimai baseine.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)