Tamsiaplaukė – asmeninė atlikėjo asistentė Aimee Preston. Slapta darytuose kadruose matyti, kad žavi S. Tylerio palydovė yra keliomis dešimtimis metų jaunesnė už 66-erių metų atlikėją. Merginai dar nėra nė trisdešimties.

Kalifornijoje grynu oru su augintiniais besimėgavę kolegos ir bičiuliai dėvėjo derančius rūbų ansamblius – juodus šortus, tokios pat spalvos marškinėlius, per petį abu buvo persimetę krepšius.

Užsienio žurnalistų poruojami pramogų verslo atstovai į paplūdimį atvyko triračiu motociklu, kartu su savimi atsigabeno ir du augintinius.

Jiems artimi šaltiniai atskleidė, kad pora šiuo metu yra ankstyvoje santykių stadijoje. Prieš kelias savaites jie buvo pastebėti kartu leidžiantys laiką Stellos McCartney kolekcijos pristatyme Milane, Italijoje. Kartu leidžiantys laiką jie po to buvo užfiksuoti dar ne kartą.

Aimee anksčiau buvo ištekėjusi už talentų agento Scott'o Schachter'io.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)