Nuostabiai atrodanti aktorė gerbėjams parodė savo nuotrauką be viršutinės maudymosi kostiumėlio dalies ir pridūrė, kad yra „netobula, bet dėkinga“.

Improvizuotą fotosesiją 64-erių amžiaus moteris nusprendė surengti prie baseino.

Nuotraukoje ji vilki žalias leopardo rašto bikinio kelnaites, o viršutinės maudymosi kostiumėlio dalies nusprendė nedėvėti.

Kad nuotrauka netaptų N–18 kategorijos, superžvaigždė krūtinę pridengė ant pečių užmesta didele skraiste.

„Šią tobulą dieną esu netobula, bet dėkinga“, – aktorė prirašė po pikantiška nuotrauka, kurioje ji aukštyn užvertusi galvą plačiai šypsosi baltutėlių dantų šypsena.

Gerbėjams ir draugams ši fotografija itin patiko. Jie komentaruose greitai ėmė žarstyti komplimentus filmo „Esminis instinktas“ žvaigždei.

„I K O N A“, – pakomentavo komikė ir aktorė Whitney Cummings, o jos kolegė Angie Stevenson pridūrė: „Kaip visada žavinga.“

Realybės šou „Tikrosios Beverli Hilso namų šeimininkės“ žvaigždė Lisa Rinna parašė: „Legenda!“, o modelis Paulina Porizkova pridūrė: „Ir it kokia deivė ji juokiasi iš mirtingųjų.“


Sharon savo stulbinančiais apdarais ir drąsiu įvaizdžiu visuomet prikausto žvilgsnius. Šio mėnesio pradžioje Italijoje vykusiame mados namų „Dolce & Gabbana“ renginyje į kino žvaigždę buvo nukreiptos visų akys.

Sirakūzuose vykusiame prašmatniame renginyje ji vilkėjo figūrą aptempiantį citrinos spalvos kombinezoną su ilgu plazdančiu šleifu. Aktorė priderino sidabriniais žvyneliais dekoruotą liemenėlę, juodus aukštakulnius ir smaragdo spalvos auskarus, atgal atmestus plaukus susitepė želė, tad veikiausiai neliko jos nepastebėjusių svečių.

Prieš renginį Sharon buvo nufilmuota energingai išeinanti iš savo viešbučio kambario ir noriai pozuojanti su įspūdingu drabužiu. „Vyrų mados šou su Dolce Gabanna. Stilius: Paris Libby, makiažas: Fabienne Pauli“, – savo grožio ir stiliaus meistrus po nuotrauka nurodė aktorė.

Gerbėjai negalėjo atsistebėti, kokia nepavaldi laikui yra ši Holivudo ikona. Daugelis jų negailėjo gerų žodžių geltonu apdaru suspindusiai trijų vaikų mamai.

„Tu kaip ugnis!“ – rašė vienas internautas, o kitas užtikrintai pridūrė: „Štai taip ir reikia atrodyti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją