Pora jau augina pusantrų metukų dukrą Mabel. Santuokoje su Demi Moore B. Willisui gimė trys dukterys – Rumer, Scout ir Tallulah.

Tai reiškia, jog kino legenda susilauks jau penktojo vaiko – jeigu ir vėl bus mergaitė, taps akivaizdu, jog B. Willisui lemta būti apsuptam žavių moterų.

Panašu, jog aktoriui tai visai patinka.

„Viskas tiesiog šaunu, dar neradau nei vieno minuso. Turiu garbės apie moteris sužinoti žymiai daugiau nei statistinis vyras – juk esu vienintelis vyras greta 20 gražuolių“, - vasarą per interviu sakė aktorius.

58 metų veiksmo filmų žvaigždė per interviu „Zoomer“ sako, jog „dukrelės gimimas – neeilinis įvykis, jausmas toks tarsi tai įvyktų patį pirmąjį kartą, tiek džiaugsmo ir laimės. Vienintelis jausmas ir emocija – neišmatuojama meilė savo vaikui. Tai nenusakoma“.

Kalbant apie E. Hemming, su kuria aktorius šeimą sukūrė 2009 metais, B. Willisas atviravo: „Ji puiki motina, labai protinga. Dažnai sakau, jog ji už mane žymiai protingesnė, dažniausiai kliaujuosi būtent jos nuomone“.
B. Willisas pažymi galįs tik įsivaizduoti, ką reikštų auginti sūnų – tokios patirties jis pasisemti galėtų nebent iš knygų.

„Kai matau mažus berniukus, mąstau, jog juos labai saugočiau. Bet ateina toks amžius, kai jie pareiškia – viską suprantu, man tavo pagalbos ir apsaugos nereikia... Nereikia jokios globos. Man viskas gerai“. O mergaitės visai kitokios – „Oi, tėveli...“, - šypsosi aktorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)