„Tai mano būdas išreikšti save, savo tiesą. Myliu savo kūną, gerai jame jaučiuosi. Ir tai mano pasirinktas būdas, tuo pasitikėjimu savimi pasidalinti su kitais, įkvėpti. Manau, kad madingiausias aksesuaras yra pasitikėjimas savimi. Kad ir ką bevilkėtum, bet jeigu pasitiki savimi, atrodysi fantastiškai“, – sako dainininkė.

Sh. Twain vasario 3 dieną išleidžia naują albumą „Queen of Me“.

„Esu šeštą dešimtį bebaigianti moteris, man nebereikia už nieko slėptis. Sunku nusakyti, kaip nuostabiai jaučiausi fotografuodamasi nuoga. Visai nesigėdiju savo kūno, nors ir esu menopauzę išgyvenanti moteris. Man tai iš viso nekelia jokių blogų emocijų. Jaučiuosi nuostabiai. Labai išlaisvinanti patirtis“, – sako Sh. Twain ir priduria, kad sprendimas buvo gerai apgalvotas, teko įveikti kiek abejonių, nes „krūtys nebe tokios stangrios, kokios buvo, ir oda ne tokia stangri, kaip jaunystėje“.

„Atsitrenkiau į tą sieną ir galvoju: dingsta pasitikėjimas, mažėja drąsos. Kodėl leidžiu sau taip jaustis? Velniop visas abejones. Tie fiziniai pokyčiai nėra regresas. Aš tiesiog mokausi priimti ir mylėti savo besikeičiantį kūną. Neketinu to gėdytis. Noriu būti drąsi, noriu ta drąsa dalintis su kitomis moterimis“, – per interviu kalbėjo atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją