Žurnalas taip pat paskelbs interviu su aktore, kuriame ji atvirai pasipasakojo apie savo meilės gyvenimą ir prisipažino, kad jos pasimatymai su vyrais dabar nedažni.

„Suprantu, kad mano užpakalis atrodo kaip blynų krūva, bet aš ir nesistengiu būti geriausiai atrodanti boba pasaulyje, – aiškino ji. – Vienu metu pradedi klausti savęs: „Kas iš tikrųjų yra seksualu? Tai ne vien tavo krūtų iškilumai. Tai reiškia dalyvauti, džiaugtis gyvenimu ir patikti sau pakankamai, kad pamėgtum su tavimi esantį žmogų.“

S. Stone pridūrė esanti įsitikinusi, kad stengtis gyventi praeitimi tikrai nėra seksualu.

„Jeigu tikėčiau, kad būti seksualia reiškia stengtis būti tokia, kokia buvau filmuodamasi „Esminiame instinkte“, tuomet mums visiems šiandien būtų sunku“, – aiškino aktorė, neslėpdama, kad ji džiaugiasi savo kūnu, koks jis dabar yra.

Iš tiesų ji mielai džiaugtųsi tuo su kitu žmogumi, bet S.Stone prisipažino „Harper's Bazaar“, kad jos meilės ryšiai pastaruoju metu nebuvo itin sėkmingi.

„Manęs niekada nebekviečia į pasimatymus, – sakė ji. – Tai labai kvaila. Nežinau, ką man daryti. Pradedu atviriau flirtuoti, bet nemanau, kad vyrai suvokia, jog aš flirtuoju. Jie tiesiog galvoja: „Ak, kokia ji linksma!“

S.Stone pozavo apsinuoginusi žurnalui „Playboy“ 1990 metais, stengdamasi įrodyti pramogų pramonei, kad ji gali būti seksuali.

Tos pastangos davė vaisių, nes po dvejų metų aktorė gavo kultinį biseksualios žudikės maniakės Ketrin Tramel vaidmenį „Esminiame instinkte“, kur vaidino kartu su Michaelu Douglasu.

Prisimindama „Playboy“ fotosesiją, S.Stone sakė, kad tai buvo apgalvotos pastangos sukurti sekso deivės įvaizdį.

„Visi sakydavo, kad nesu seksuali ir dėl to negalėsiu gauti darbo“, – aiškino ji.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)