Pirmadienio popietę Naujajame Orleane atvykęs į savo naujausio filmo – įtempto trilerio „Unhinged“ – filmavimo aikštelę, jis atrodė beveik neatpažįstamas.

55-erių „Oskaro“ laimėtojas pastaruoju metu gerokai papilnėjęs. Neseniai paparacai jį užfiksavo klaidžiojantį ir laukiantį, kol prasidės filmavimo diena. Naujasis filmas, kuriame jis vaidina, pasakos istoriją apie įpykusią vairuotoją, papypsėjusią vyriškiui, kai to verčiau daryti nereikėjo.

Naujajame fime R. Crowe vaidina vyriškį, paverčiantį moters gyvenimą pragaru, kai ši po nepagarbaus vairuotojo elgesio jam papypsi. Tuomet vyras ima persekioti ją ir visus su moterimi susijusius žmones.

Kitą dieną, antradienį, Naujajame Orleane važiuodamas dviračiu dirbti į filmavimo aikštelę aktorius, kaip manoma, priaugęs svorio naujausiam vaidmeniui, pademonstravo palaikymą savo mylimai komandai – jis vilkėjo „South Sydney Rabbitohs“ berankovius marškinėlius.

R. Crowe dažnai išreiškia paramą „South Sydney Rabbitohs“, kurios vienas iš savininkų yra jis pats, stebėdamas varžybas ir viešumoje vilkėdamas drabužius su komandos emblema.

Prigludę marškinėliai išryškino gerokai pakitusią aktoriaus figūrą, tiesą sakant, tokį jį sunku atpažinti net ištikimiausiems gerbėjams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)