Nuotraukoje ji pozavo viešbučio kambario balkone vilkėdama maudymosi kostiumėlį. Prie nuotraukos ji paliko prierašą, kuriame sveikino visas Tatjanas su Rusijoje šiandien (sausio 25-ąją) švenčiama Tatjanos diena.

Gerbėjai žinomai kino ir teatro aktorei negailėjo komplimentų dėl puikios išvaizdos bei sveikinimų. Kai kurie netruko pastebėti, jog 54-erių T. Liutajeva atrodo itin puikiai, o tamsiai mėlynas maudymosi kostiumėlis išryškina jos figūrą.


T. Liutajeva yra itin artima su savo ir atlikėjo Olego Ditkovskio dukra Agnija Ditkovskyte. Moterys neretai kartu leidžia laiką ir net dirba kurdamos bendrus darbus kine. Pati Agnija ne kartą yra sakiusi, kad mama, su kuria ji prieš daugelį metų išvyko gyventi iš Lietuvos į Maskvą, yra geriausia jos draugė bei mielai leidžia laiką kartu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)