51 metų Holivudo žvaigždė ir verslininkas dabar reklamuoja „Performance Inspired Nutrition“ ir „F45 Training“ programas.

Instagrame paskelbtos net kelios nuotraukos, kurioms garsus vyras pozuoja pasirinkęs keturias klasikines kultūrizmo pozas. Panašu, kad fotosesija daryta viešbučio vonios kambaryje.

Tik tamsiai mėlynus sportinius šortus mūvintis aktorius koketuoja prieš kamerą, demonstruodamas įspūdingus nugaros, pečių, rankų ir pilvo raumenis. Prie įrašo jis pridūrė: „@performinspired & @f45_training F51!


M. Wahlbergas sakė, kad jam labai priimtina abiejų šių verslų filosofija.

Sveikos gyvensenos entuziastas investavęs ne į vieną tokį gyvenimo būdą propaguojantį verslą, o dabar parodė, kad ir pats gyvena taip, kaip deklaruoja.

Adonio grožiui prilygstantis M. Wahlbergo kūnas – vienas iš tų dalykų, kurie jį lydi per visą karjerą: nuo jaunystės muzikos pasaulyje, kai buvo žinomas kaip Marky Mark, iki pat dabar, kai yra gerai žinomas aktorius ir verslininkas.

Keturių vaikų, kuriuos augina kartu su žmona Rhea Durham (pora susituokė prieš trylika metų), tėvas ir toliau nemažina darbų tempo bei stengiasi palaikyti geriausią įmanomą fizinę formą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)