„Ši maža graži būtybė pasirinko mane tapti jos mama, – šalia nuotraukos brūkštelėjo Naomi. – Esu pagerbta galėdama į savo gyvenimą įsileisti šią nuostabią sielą. Nėra žodžių, kuriais galėčiau apsakyti, kokį ryšį jaučiu tau, mano angele. Niekada nejaučiau didesnės meilės“.

Šią netikėtą modelio žinutę palydėjo garsių bičiulių komentarai. „Dieve mano, didžiausi sveikinimai, mieloji. Kokia palaima!“ – rašė aktorė Zoe Saldana.

„Dieve, ar šiandien ta diena? Kaip nepakartojama... Kokia laimė jai ir kokia laiminga tu, sulaukusi jos. Būsi nuostabi mama. Laiminu jus“, – rašė dizaineris Marcas Jacobsas.

„Didžiausi sveikinimai tau ir tavo šeimai. Auginant šią mažą dukrelę tave sups ir tau padės daugybė žmonių. Kokia neįtikėtina palaima“, – rašė aktorė Jodie Turner-Smith.

Kiek anksčiau N. Campbell buvo kalbėjusi apie tai, kad norėtų vaikų. 2017 m. leidiniui „Evening Standard“ ji atviravo: „Nuolat pamąstau apie tai, kad norėčiau atžalų. Tačiau dabar, kai mokslas leidžia viską, manau, jų galima sulaukti kada tik nori“.

Naomi Elaine Campbel gimė 1970 metų gegužės 22 dieną Pietų Londone. Jos motina kilusi iš Jamaikos, o apie dar iki Naomi gimimo jas palikusį tėvą mergaitė žinojo tik tiek, kad jis kinas, pavarde Mingas – ne itin daug informacijos paieškoms, juolab kad to daryti, gerbdama motinos norus, neketino. Tik nuolat ieškojo, kuo jį pakeisti.

Savo tėvais Naomi vadina daugelį gyvenime sutiktų vyrų: dizainerį Azzedine’ą Alaią, verslininką Chrisą Blackwellą, prodiuserį Quincy Jonesą, Nelsoną Mandelą ir buvusį sužadėtinį Flavio Briatore.

Panašu, kad stiprūs, įtakingi ir vyresni vyrai visuomet traukė Naomi: jos buvusiųjų sąraše boksininkas Mike’as Tysonas, aktorius Robertas De Niro, „U2“ bosistas Adamas Claytonas, rusų nekilnojamojo turto magnatas Aleksandras Doroninas. Tiesa, prieš kelerius metus romaną podiumo pantera užmezgė su gerokai jaunesniu buvusiu grupės „One Direction“ nariu Liamu Payne’u. Tik po kelerių mėnesių jis, pasak šaltinių, modeliui pabodo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)