„Wmagazine“ praneša, jog prieš savaitę N. Vodianova pasidalino vaizdo įrašu, kuriame matyti, kaip jiedu su Antoine‘u palieka registrų įstaigą, esančią Paryžiuje.

Modelis vilkėjo Ulyanos Sergeenko kurtą suknelę, tuo tarpu moters išrinktasis – šviesiai mėlyną kaklaraištį ir tamsų kostiumą.

Grupelė apsauginėmis kaukėmis dėvinčių žmonių apipylė jaunuosius rožių žiedlapiais, nors „religinės tuoktuvės“, kaip teigė Natalija, įvyks kiek vėliau.

Pora susižadėjo per Naujuosius metus.

Natalijai tai – antroji santuoka. Prieš tai ji buvo ištekėjusi už britų verslininko ir aristokrato Justino Portmano, su kuriuo susilaukė trijų atžalų: Lucas, Neva ir Viktor. Dar 2011-aisiais pora pasuko skirtingais keliais neslėpdami, kad dėl skyrybų buvo kalta sutuoktinio meilė alkoholiui. Tais pačiais metais Natalija ėmė susitikinėti su dabartiniu savo sutuoktiniu. Jiedu jau turi dvi bendras atžalas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)