Pastaruoju metu garsus dainininkas retai gerbėjus lepina muzikine kūryba, dabar didžiąją laiko dalį atlikėjas skiria savo šeimai. Visgi visiškai iš pramogų verslo garsenybė nepasitraukė – tą įrodo ir naujausios jo nuotraukos.

Hito „Livin 'la Vida Loca“ atlikėjas tapo žurnalo „Schön“ žvaigžde, papuošusia ne tik leidinio viršelį, bet ir vidinius jo puslapius. Specialioje fotosesijoje R. Martinas pademonstravo ne tik akį traukiančią žilstelėjusią barzdą, bet ir puikią fizinę formą.

„Tai – gražiausias vyras planetoje“, „Dieve brangus!“, „Noriu būti toks, kaip tu, kai užaugsiu“, „O, Dieve. Ar gali būti gražesnis žmogus tiek savo vidumi, tiek išore?“, „Kokia barzda!“, „Šiam žmogui laikas tiesiog sustojo“, „Ricky, tu tarsi vynas, kuris su metais tik gerėja“, „Jo raumenys – tarsi iš plieno“, – atlikėją gyrė tūkstančiai internautų.

Milijonus gerbėjų turinti žvaigždė sulaukė pagyrų dėl akivaizdžiai matomų ištreniruotų raumenų, tatuiruočių ir jaunatviško stiliaus pojūčio. Komplimentus internautai žarstė ir dėl lengvo bendravimo su kamera – ne vienas spėjo, kad fotosesijoje Ricky tiesiog puikiai leido laiką.

Prieš daugiau nei dešimtmetį R. Martinas viešai pareiškė esąs homoseksualus, taip patvirtindamas ilgus metus sklandžiusias kalbas apie jo seksualinę orientaciją.

Šiuo metu atlikėjas drauge su sutuoktiniu Jwanu Yosefu augina keturis vaikus. Dainininkas „People“, kad kasdien jo namuose laukia puiki komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)