Socialiniuose tinkluose žinoma moteris gan aktyviai bendrauja su gerbėjais: šie turi galimybę ne tik pamatyti, kaip ji gyvena ar švenčia gimtadienius, bet ir susipažinti su žvaigždės šeima, kasdienybe bei popscenos užkulisiais. Tiesa, daugumoje nuotraukų Thalia atrodo lyg atvirutėse – nepriekaištingai. Ir taip sulaukia daugybės komplimentų komentaruose.

Tačiau ne mažiau pagyrų moteris sulaukė ir pasirodžiusi be grimo. Nuotraukai „like“ paspaudė beveik 300 tūkstančių žmonių. Dauguma jų rašė esantys nustebę - aktorė bei dainininkė atrodo visai nepavaldi laikui - lyg tuomet, kai dar vaidino ją išgarsinusiuose serialuose. Įvertinkite patys:

Ariadna Thalía Sodi Miranda (toks tikrasis žvaigždės vardas) daugeliui televizijos žiūrovų pažįstama iš serialų „Marimar“, „Marija Mersedes“, „Marija iš lūšnyno“ ir kt. Meksikoje ji laikoma viena garsiausių moterų, kuriai pasisekė išgarsėti visame pasaulyje.

Thalia pripažinta kaip sėkmingiausia ir įtakingiausia pasaulyje Meksikos artistė. Dažnai tarptautinė žiniasklaida ją vadina „Lotynų Amerikos pop karaliene“. Ir ne veltui, nes Lotynų Amerikos pop scenoje ji karaliauja tris pastaruosius dešimtmečius.

Kaip solo atlikėja ji pardavė daugiau kaip 40 milijonų įrašų visame pasaulyje. Thalia turėjo dešimtis į geriausiųjų dešimtukus patekusių singlų, iš kurių net šešiolika buvo iškopę į pirmąją vietą.

Dainininkė gavo daugybę apdovanojimų, tarp jų penkis „Latin Billboard“ (iš 17 nominacijų), kelis „Premios Juventud“ ir „Lo Nuestro“ apdovanojimus, taip pat buvo nominuota septyniems „Latin Grammy“ apdovanojimams.

Thalia vaidino daugybėje sėkmės sulaukusių telenovelių, rodytų daugiau kaip 180 šalių. Tad nenuostabu, kad ji dar vadinama ir „telenovelių karaliene“. Žiniasklaidos kompanija „Televisa“ įvardijo Thalią kaip geriausiai apmokamą telenovelių aktorę istorijoje.

2011 metais „Terra Networks“ įtraukė ją į „galingiausių ir žinomiausių moterų Lotynų Amerikos muzikoje“ sąrašą. Taip pat kartkartėmis ji kuria drabužius, turi savo radijo šou, yra parašiusi keturias knygas, įskaitant ir savo memuarus.

2013 metų gruodžio 6 dieną jos muzikinė karjera buvo pagerbta žvaigžde Holivudo Šlovės alėjoje.

O kaip susiklostė asmeninis jos gyvenimas?

2000 metų gruodžio 2 dieną Thalia ištekėjo už buvusio Mariah Carey vyro, muzikos magnato, milijonieriaus Tommy Mottolos. Pora turi du vaikus: 2007 metų spalį gimusią dukrą Sabriną Sakaë ir 2011 metų birželį gimusį sūnų Matthew Alejandro.

Thalia savo autobiografijoje ir kituose šaltiniuose teigė esanti religinga ir giliai tikinti į Dievą. 2002 metais aktorė pradėjo studijuoti kabalos mokymą. Nemažai jo simbolių atsirado jos albumo „El Sexto Sentido“ iliustracijose.

2002 metų rugsėjį Meksiko mieste buvo pagrobtos Thalios seserys Laura Zapata ir Ernestina Sodi. Laura Zapata buvo paleista po aštuoniolikos dienų, o jos sesuo Ernestina – 36-ąją pagrobimo dieną. Thalia neslepia turėjusi nemažai nesutarimų šeimoje, ypač su seserimi Laura Zapata.

Garsenybė laikosi požiūrio, kad šeimos reikalai turi likti privatūs, nors iš vyresniosios sesers nuolat sulaukia puolimo. Interviu spaudai Thalia apie šeimines problemas yra sakiusi, kad tai „tik tamsus debesis giedrame danguje“.

2008 metais Thalia susirgo Laimo liga, kurią paprastai perneša erkės. Dėl ligos dainininkė negalėjo reklamuoti savo albumo „Lunada“, nes liga paskatino ją kitaip pažvelgti į gyvenimą. Kalbėdama apie ligą, Thalia savo autobiografijoje rašė: „Gausiai prakaituodavau, peršlapdavo mano pižamos, paklodės ir netgi čiužiniai; viską skaudėjo, net plaukus, kurie, beje, ėmė slinkti. Kartais atrodė, kad mano galva sprogs, tarsi jos viduje būtų švinas; skaudėjo akis akiduobėse… oda buvo tokia jautri, kad kartais negalėdavau pakęsti net paklodžių“.

Thalia anksčiau ir dabar – nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)