Kaip skelbia news.com.au, praėjusį pirmadienį Los Andžele eidama vakarienės su savo vaikinu Richu Paulu, Adelė (33 m.) pasipuošė juodu golfu, languotu mini sijonu, mūvėjo juodas pėdkelnes ir avėjo ilgaaulius batus. Dėl koronaviruso ribojimų ji dėvėjo prie aprangos priderintą juodą veido kaukę. Šviesūs plaukai buvo žemai surišti į palaidą kasą, aiškiai matėsi auksiniai masyvūs auskarai.

R. Paulas (39 m.) buvo apsirengęs gana kasdieniškai – mūvėjo džinsus ir vilkėjo džemperį su užtrauktuku, o po juo – baltus marškinėlius. Savaime suprantama, ir jis dėvėjo veido kaukę.

Paparacai užfiksavo porą, išeinančią iš populiaraus restorano „Otium“, kurį atidarė virtuvės šefas Timothy Hollingsworthas.

Restorano meniu yra ir gana nepigių patiekalų, kaip antai, kepsnys „Tomahawk Steak“ – 100 dolerių, ikrai „Astrea Kaluga“ – 85 doleriai ir kt.

Neaišku, ką valgė Adelė, juk pastaruoju metu, kaip žinoma, ji laikėsi sirtuinų dietos (angl. sirtfood diet). Sirtuinai – baltymų rūgštys kurios atsakingos už ląstelių būklę ir medžiagų apykaitą. Sirtuinų yra lapiniuose kopūstuose, garžgarstėse, šalto spaudimo alyvuogių aliejuje, grikiuose, mėlynėse, mačioje.

Po transformacijos Adelė pradėjo susitikinėti su Paulu, kuris yra profesionalus sporto agentas ir atstovauja garsiausiems krepšininkams.
Liepą ne vienas šaltinis patvirtino, kad jie susitikinėja. Tuo metu pora drauge pasirodė NBA finalinėse rungtynėse.

Vėliau, liepos pabaigoje jie kartu atėjo į Roberto Krafto gimtadienio vakarėlį, o neseniai vakarieniavo su draugais Vakarų Holivude.
„Grammy“ pelniusi atlikėja per pastaruosius penkerius metus nesukūrė naujų singlų.

2019 m. ji išsiskyrė su vyru – verslininku Simonu Koneckiu. Pora turi aštuonerių metų sūnų Angelo.

Po skyrybų Adelė ėmė laikytis dietos. Teigiama, kad ji sulieknėjo net 45 kilogramais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (176)