Pranešama, kad M. Favelai iki gimdymo liko vos kelios savaitės. Jau per pirmąjį kūdikio sutiktuvių vakarėlį tapo aišku, kad būsima mama laukiasi mergaitės.

Negana to, būsimai pirmagimei garsenybė sukūrė atskirą socialinio tinklo „Instagram“ paskyrą, kurioje mama dalinsis džiaugsmais ir vargais.

Nors mažylės profilyje dar nėra nė vieno įrašo, šią paskyrą seka keli tūkstančiai internautų. Marlene joje atskleidė, kad savo dukrą ji pavadins Bella.

Antrajame kūdikio sutiktuvių vakarėlyje Los Andžele beveik visos dekoracijos nusidažė rausvomis spalvomis. Šiai šventei organizuoti pasitelkta savo srities profesionalų komanda. Privatus aktorės vakarėlis buvo transliuojamas net televizijoje.

Tiesa, nors Marlene sulaukė begalės sveikinimų ir liaupsių, kaip ji puikiai atrodo šiuo metu, artimiausių žmonių šventėje internautai pasigedo jos vyro. Tačiau nerimauti, pasak telemundo.com, nereikia – būsimas tėtis G. Seely jaukią šventę praleido dėl darbo reikalų.

DELFI primena, kad Lotynų šalyse itin populiari aktorė M. Favela tapo žinoma visame pasaulyje po to kai dar 2002 metais atliko pagrindinį vaidmenį seriale „Laukinukė“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)