Nuotraukoje 40 metų amžiaus aktorė, šalia baseino gulėdama ant pilvo, mūvi rožines kelnaites su juostele.

„Kur Keeganas Killianas ir Luisas Balagueras negali manęs rasti“, - prirašė ji prie nuotraukos, turėdama galvoje savo asistentą ir vadybininką, skelbia usmagazine.com.

Sofia Vergara

Prieš 11 dienų pristatydama savo vaškinę figūrą „Madame Tussauds“ muziejuje Niujorke, aktorė „Us Weekly“ pasakojo, kaip jai pavyksta išlaikyti puikias formas. „Darau viską saikingai. Stengiuosi mėgautis gyvenimu, - teigė S. Vergara, nuo 2012 metų vasaros susižadėjusi su Nicku Loebu. – Netikiu beprotiškomis dietomis ar sportu. Tikiu, kad viskas turi būti su saiku“.

S. Vergara pridūrė, kad ji „nerūko ir nevartoja narkotikų“. „Žinote, išgeriu, kad būtų smagiau, - prisipažino ji. – Tiesiog stengiuosi gyventi normalų gyvenimą“.

Brangiausiai apmokama televizijos aktorė taip pat atskleidė, jog neturi mėgstamo sporto režimo. Iš tiesų S. Vergara tvirtino nekenčianti sporto klubų. „Dabar, kai esu vyresnė, žinau, jog turiu sportuoti. Kai būnu Los Andžele, einu pas trenerį Gunnarą Petersoną, nes kitaip sabotuoju pati save“, - sakė ji, paminėdama profesionalų sporto trenerį, taip pat dirbusį su Megan Fox ir Amanda Seyfried. „Jeigu reikia pakartoti 12 kartų, pakartoju septynis. Niujorke taip pat turiu trenerį. Jo vardas yra Justinas Gelbandas. Taigi jie mane priverčia“, - atviravo aktorė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)