J. Simpson pagerbė dieną, kai jos gyvenimas pasikeitė. „Žinojau, kad leisiu sau atsiimti savo šviesą“, – „Instagram“ rašė garsenybė.

Pirmadienį dainininkė pasidalijo atvira savo nuotrauka, daryta prieš ketverius metus. Joje ji įamžinta pirmą dieną be alkoholio. Žvelgdama į ją Jessica išsamiai papasakojo, kaip jautėsi tą dieną, kai nusprendė pradėti savo blaivybės kelionę.

Jessica Simpson

„Šis žmogus ankstų 2017 m. lapkričio 1 d. rytą yra neatpažįstama mano pačios versija. Turėjau tiek daug savęs ieškojimų ir atradimų. Žinojau, kad šią akimirką leisiu sau atsiimti šviesą, parodyti pergalę prieš mano vidinę kovą dėl pagarbos sau“, – rašė 41 metų J. Simpson.

Ji tęsė: „Asmeniškai man reikėjo nustoti gerti alkoholį, nes mano protas ir širdis sukosi ta pačia kryptimi ir, tiesą sakant, buvau išsekusi. Norėjau pajusti skausmą, kad galėčiau jį neštis kaip garbės ženklą. Norėjau gyventi taip, kaip elgiasi lyderiai, ir nutraukti šį ciklą, kad žengčiau į priekį – niekada nežiūrėjau atgal su apgailestavimu ir gailesčiu dėl bet kokio pasirinkimo, kurį padariau ar padarysiu šiame nuostabiame pasaulyje.“


Dainininkė taip pat pridūrė: „Žodį „alkoholizmas“ arba „alkoholiko“ etiketę slegia tiek daug stigmos“. Tikrasis darbas, kurį reikėjo padaryti mano gyvenime, iš tikrųjų buvo priimti nesėkmes, skausmą, sugedimą ir savęs sabotažą“.

J. Simpson išdavė, kad šie ketveri metai jai prabėgo greitai – tarsi dveji. Nepaisant to, ji sako, kad šiandien jaučiasi laisva.

„Gėrimas nebuvo problema. Aš nemylėjau savęs. Negerbiau savo galios. Šiandien tai gerbiu. Susitaikiau su baimėmis ir priėmiau tas savo gyvenimo dalis, kurios yra tiesiog liūdnos. Aš turiu savo asmeninę galią su sielos drąsa. Esu beprotiškai sąžininga ir atvira. Esu laisva“, – džiaugėsi ji.

Jessica Simpson

Kiek anksčiau aktorė ir dainininkė yra atviravusi, kad jos „dugnas“ buvo 2017 m. Helovinas. Tądien ji pasakojo, kad nepajėgė aprengti savo vaikų.

„Bijau leisti jiems pamatyti mane tokios formos, – savo knygoje „Open Book“ rašė J. Simpson. – Man gėda pasakyti, kad nežinau, kas tą vakarą juos aprengė savo kostiumais.“

Kitą dieną atėjo artimi draugai, kurie jai pasakė, kad „jai reikia liautis, jog ji turi sustoti“.

J. Simpson memuaruose taip pat pridūrė, kad „tai buvo ilga, sunki emocinė kelionė“, tačiau „geresnės dovanos už tai nėra“.

Pagalba turintiems priklausomybių
Norėdami gauti pagalbos kreipkitės į savo šeimos gydytoją ar artimiausią Priklausomybės ligų centrą:
RPLC Vilniaus filialas 8(52)137808 registratura@rplc.lt P. Širvio g. 5
RPLC Kauno filialas 8(37)333255 registratura.kaunas@rplc.lt Giedraičių g. 8
RPLC Klaipėdos filialas 8(46)415025 registratura.klaipeda@rplc.lt Taikos pr. 46
RPLC Šiaulių filialas 8(41)455644 registratura.siauliai@rplc.lt Daubos g. 3
RPLC Panevėžio filialas 8(45)582673 registratura.panevezys@rplc.lt Elektronikos g. 6
Anoniminių alkoholikų draugija +370 685 05191 info@aalietuvoje.org
Pilnų namų bendruomenė +370 698 73005 info@pnb.lt
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)