Šiuo metu Graikijoje viešinti žvaigždė mėgaujasi nerūpestingomis atostogomis. Tiesa, net ir išvykus į svečią šalį jai nepavyksta atsiginti paparacų dėmesio.

Nuo nepriekaištingų moters kūno linijų išties sunku atitraukti žvilgsnį. Kaip gi neužilgo į penktąją dešimtį įkopsiančiai moteriai pavyksta išlaikyti puikią figūrą?

N. Scherzinger, siekdama išsaugoti lieknas kūno formas, daug sportuoja ir kontroliuoja savo mitybą, tačiau turi ir kitų gudrybių.

Norėdama išsaugoti sveikatą, ji valgo tik neriebią mėsą ir neapdorotą maistą, ir jokiu būdu nebadauja.

„Aš valgau daug! – sako ji. – Net nepaisydama beprotiškos dienotvarkės niekada nepraleidžiu nei pusryčių, nei pietų, nei vakarienės. Pusryčiams dažnai valgau minkštai virtus kiaušinius, rūkytą lašišą ir skrudintą rupių miltų duoną; pietums – šaltą mėsą, daržoves ir vaisius, vakarienei dažniausiai vištieną ar žuvį su ryžiais bei daržovėmis.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)