„Visiems ačiū už linkėjimus Kembridžo kunigaikščiui", – parašė Kensingtono rūmų atstovai. Oficialioje Kensingtono rūmų „Twitter" paskyroje taip pat įkeltas nuotraukų iš skirtingų 37 metų princo Williamo gyvenimo etapų koliažas. Nuotraukose taip pat galima pamatyti jo senelę karalienę Elžbietą II ir žmoną Kate Middleton.


Atsiminimams pasidavė ir jubiliato tėvas princas Charlesas su žmona Camilla. Jie socialiniame tinkle paviešino nespalvotą nuotrauką, kurioje princui vos dveji.

„Su gimtadieniu, Kembridžo kunigaikšti, kuriam šiandien sukanka 37 metai. Nuotraukoje – Velso princas su sūnumi Williamu žaidžia Kensingtono rūmų parke, 1984 metai", – rašoma įraše.


Likus kelioms dienoms iki gimtadienio, princas Williamas su žmona apsilankė žirgų lenktynėse. Karališkoji pora prie karalienės Elžbietos II Askote prisijungė antradienį. Kate Middleton šventei pasipuošė melsva „Elie Saab" suknele, prie kurios pasirinko Philipo Treacy kurtą skrybėlaitę su gėlių elementais. Princas Williamas prie žmonos aprangos priderino melsvus marškinius ir kaklaraištį.

Princas Williamas su žmona žiniasklaidos akiratyje buvo atsidūrę ir ketvirtadienį, kai buvo pranešta, kad princas Harry su žmona Meghan Markle pasitraukė iš jų bendro fondo „The Royal Foundation".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)