Garsenybė savo „YouTube“ kanale skelbia vaizdo įrašus, darytus prabangiuose 27 mln. dolerių namuose „Montecito“ bendruomenėje Kalifornijoje, kur su žmona Portia de Rossi gyvena karantino sąlygomis.

Komikė dažnai dalijasi šmaikščiomis įžvalgomis iš savo gyvenimo, tačiau pareiškimas apie dabartines gyvenimo sąlygas jos gerbėjams pasirodė neskoningas ir nederamas. Panašu, kad garsi moteris sureagavo į išgirstą kritiką, tačiau ne atsiprašydama ar apie tai pasisakydama, o paprasčiausiai iškirpdama savo žodžius iš vaizdo įrašo. Apmaudu, jog, taip elgdamasi akimirkai užsimiršo, jog egzistuoja toks visagalis dalykas kaip internetas, o jos pareiškimą prieš tai spėjo išgirsti daugybė žmonių.

Jau tris savaites karantino sąlygomis gyvenanti 62 metų komikė ir televizijos laidų vedėja viename iš savo vaizdo įrašų, sėdėdama fotelyje, pareiškė: „Čia kaip kalėjime, štai kaip. Iš esmės dėl to, kad jau dešimt dienų esu su tais pačiais drabužiais, o aplinkui visi gėjai“.

Žinoma, tai teturėjo būti taiklus pokštas, tačiau dauguma gerbėjų atkreipė dėmesį į faktą, jog nemažai daliai kalinių diagnozuojamas naujasis koronavirusas, tačiau dėl kalinimo sąlygų jie negali laikytis reikiamo socialinio atstumo. Kurį laiką, prasidėjus kritikos lavinai, vaizdo įrašo statusas buvo pakeistas į asmeninį, o netrukus jis vėl tapo pasiekiamas visiems – atlikus šiokių tokių pakeitimų.


Naujoje vaizdo įrašo versijoje E. DeGeneres staiga nuo temos, jog per karantiną sužinojo, kad „jos žmona Portia yra australė“, pereina prie pastebėjimo, jog „jai apmaudu dėl koledžų studentų situacijos“.

E. DeGeneres ir jos sutuoktinei aktorei P. De Rossi priklauso ne vienas nekilnojamojo turto objektas, tačiau karantinui pora pasirinko būtent „Montecito“. Šiuose rūmuose – penki miegamieji, dešimt vonios kambarių ir didžiulis baseinas, iš kurio atsiveria kvapą gniaužiantys vaizdai. Sutikite – tikrai ne pati blogiausia vieta kalėti.

Kaip ten bebūtų, E. DeGeneres ketinimai tik patys geriausi. Štai ką ji praeitą savaitę sakė savo mylimiems darbuotojams ir filmavimo komandai: „Geriausia, ką galiu padaryti, tai pasistengti, kad mano laida nedingtų iš eterio. Jeigu jaučiatės nekaip, noriu, kad pasijustumėte geriau, jeigu jaučiatės spąstuose, pabandysiu suteikti laisvės“.

E. DeGeneres pridūrė, kad pagrindinis jos tikslas – pasistengti, kad sėdėjimas namuose būtų kuo įmanoma lengvesnis: „Man labai liūdna dėl daugybės žmonių, bet noriu, kad ten, kur tamsiausia, užklystų šviesa. Noriu uždegti žvakę ten, kur nepasiekia saulės šviesa“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)