Irina ir Viktoras Jelčinai kiekvieną dieną pradeda taip pat – aplankydami savo sūnaus kapą kapinėse Los Andžele.

„Mūsų diena prasideda Hollywood Forever kapinėse, – naujausiame „People“ numeryje sako 68-erių metų amžiaus Irina. – Pirmiausia nueina Viktoras, paskui jį pakeičiu aš.“

Irina ir Viktoras atvirai kalba apie širdgėlą po Antono mirties.

Vaidmeniu filme „Žvaigždžių kelias“ („Star Trek“) išgarsėjęs aktorius tragiškai mirė 2016 m. birželio mėnesį, kai jo automobilis „Jeep“ ėmė riedėti atgal ir prispaudė vyrą prie jo namo Los Andžele vartų.

Irina taip pat prisipažįsta, kad būna „geresnių dienų, kai verkiu mažiau“, tačiau patikina, jog „nėra nė dienos be ašarų“.

Jelčinai sako, kad vis dar sulaukia savo sūnaus siunčiamų ženklų.

„Antonas mums siunčia ženklus, tikrai, – tvirtina jo mama. – Jis visuomet mėgdavo piešti širdeles, o prieš dvi dienas danguje mačiau debesį, labai panašų į vieną iš jo širdučių. Kai pastebime ką nors panašaus arba kai visą naktį už lango čiulba paukščiai, žinome, kad jis yra su mumis.“

Jelčinų meilė ir širdgėla yra jaudinanti naujo dokumentinio filmo „Love, Antosha“ dalis. Garreto Price’o režisuotame filme pagerbiamas aktoriaus atminimas įamžinant jo tėvų, draugų ir kolegų interviu, taip pat vaizdo įrašus ir nuotraukas.

„Esame labai patenkinti dokumentiniu filmu ir visu įdėtu darbu, – sako Viktoras. – Dėkojame Garretui ir prodiuseriui Drake’ui Doremusui bei visiems, prisidėjusiems prie filmo kūrimo. Nemažai žmonių nepagailėjo savo laiko ir pastangų. Mums tai labai daug reiškia.“

Jelčinai buvo pateikę ieškinį „Jeep“ pagaminusiai įmonei (vėliau ieškinys buvo atsiimtas susitarus be teismo įsikišimo) ir yra visiškai atsidavę Antono atminimo pagerbimui. Jie ne tik nusifilmavo „Love, Antosha“, bet ir įkūrė Antono Jelčino fondą, kuris remia jaunus menininkus, turinčius negalią arba sergančius sekinančia liga.

Irina sako, kad ateityje planuoja parašyti knygą apie savo sūnų.

„Turime dar vieną projektą – knygą, kurią noriu apie jį parašyti. Memuarus arba biografiją“, – pasakoja Irina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)