Aktorius už savo išrinktąją yra vyresnis net 40-čia metų (jai 24-eri), bet anksčiau šiais metais duoto interviu metu pora papasakojo apie savo meilę vienas kitam. E. Krokdal netgi prisipažino iš pradžių nežinojusi, kas jis toks, skelbia ladbible.com.

D. Lundgrenas rūpinasi savo kūnu, todėl nieko nuostabaus, kad jiedu susipažino sporto salėje.

„Kai susipažinome, jis paklausė, ar žinau sporto klubą, kuriame jis galėtų užsiimti boksu“, – Švedijos reporterei Kjersti Flaa sakė E. Krokdal.

Tai turėjo būti eilinis apsikeitimas keliais sakiniais, be to, paskui aktorius kurį laiką keliavo, bet grįžęs vėl užkalbino Emmą.

D. Lundgreno sužadėtinė prisipažino nežinojusi, kad bendrauja su garsenybe, tačiau šią žinių spragą užpildė jos bendradarbis.

„Jis paaiškino, kad D. Lundgrenas yra veiksmo filmų žvaigždė, mėgsta boksuotis. Kadangi nesidomiu nei boksu, nei veiksmo filmais, jo neatpažinau“, – teigė E. Krokdal.

Tiesa, aktorius nė kiek neįsižeidė, priešingai – jam tai pasirodė „miela“. Pradėjusi draugauti su D. Lundgrenu, E. Krokdal galiausiai vakarėlyje susipažino su jo bičiuliais – Sylvesteriu Stallone ir Arnoldu Schwarzeneggeriu. Laimei, tą kartą moteris neapsikvailino, tačiau šis susitikimas didesnį įspūdį padarė jos draugams.

Anot E. Krokdal, ji praleidžia nedaug laiko su D. Lundgreno kolegomis, bet dar keletą kartų matė S. Stallone.

Manoma, kad pora pradėjo draugauti 2019-aisiais, o apie santykius viešai pranešė 2020 m. sausio mėnesį, nuvykę į Dominikos Respublikoje surengtą kino ir muzikos festivalį „Cana Dorada“. Praėjusių metų vasarą instagrame pasirodė žinutė apie sužadėtuves.

„Santykiai klostėsi palaipsniui, nesijaučiau spaudžiamas, neatrodė, kad skubame, – sausio mėnesį nurodė dviejų vaikų tėvas D. Lundgrenas. – Paskui supratau, kad bus truputį keista pasakoti savo dukrai apie naująją širdies draugę, bet jos abi yra labai atviros ir emociškai subrendusios.“

Tiesa, dar praėjusių metų gruodį žiniasklaida skelbė, kad 63-ejų aktorius Dolphas Lundgrenas vedė savo 24-erių mylimąją Emmą Krokdal. Tuomet buvo pasirodžiusi aktoriaus nuotrauka, kurioje jis Los Andžele užfiksuotas su vestuviniu žiedu ant kairiosios rankos bevardžio piršto.

E. Krokdal bendravo tik su vyriausiąja D. Lundgreno dukterimi Ida, ir, regis, judvi puikiai sutaria.

„Jos yra laimingos, kai aš esu laimingas. Tai vienintelis dalykas, kuris joms rūpi“, – sakė aktorius.

Veiksmo filmų veteranas neatmetė galimybės susilaukti vaikų su naująja sužadėtine: „Jeigu esi su tinkamu žmogumi, nori su juo sukurti šeimą. Emma yra būtent toks žmogus.“

Ankstesnės D. Lundgreno mylimosios buvo ne ką mažesnės įžymybės nei jis pats: XX a. devintajame dešimtmetyje aktorius buvo užmezgęs audringus romanus su dainininke Grace Jones ir modeliu Paula Barbieri.

Nepaisant amžiaus skirtumo, jis tvirtina esąs labai laimingas būdamas su E. Krokdal. Panašu, kad ir ji nesiskundžia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (189)