Hailie Scott Mathers – vienintelė biologinė 45 metų reperio ir jo buvusios žmonos Kim atžala – išgarsėjo 2016 metais susikūrusi paskyrą socialiniame tinkle „Instagram“. Tuo metu mergina studijavo Mičigano valstijos universitete.

22 metų mergina, stebinanti neįtikėtinu panašumu į savo garsųjį tėvą, socialinėje žiniasklaidoje jau turi beveik milijoną sekėjų, o jos nuotraukos per kelias minutes sulaukia didelio dėmesio ir reakcijų.

Paklausta apie planus, ką veiksianti po studijų koledže, Hailie atvira: „Kol kas tiksliai nežinau, nesu apsisprendusi. Žmonės su manimi susisiekia „Instagram“ platformoje, nes kol kas neturiu vadybininko“.

Paklausta, ar sulaukia siūlymų fotografuotis, ji atsakė: „Ne tiek kiek iš įvairių žurnalų, bet kiek iš su jais dirbančių kompanijų“.

Garsiojo reperio dukters karjera muzikos pasaulyje nedomina, ją labiau traukia grožis ir mada, mergina socialinėje žiniasklaidoje noriai demonstruoja makiažo subtilybes, nors ir tvirtina, kad pradėti karjerą kol kas neketina, nes tiksliai nežino, ko nori. Be to, nežino, ar nori visada būti dėmesio centre.

Dabar mergina gyvena savo keturių miegamųjų namuose Detroite, iki mamos šeimos namų – vos kelios minutės pėsčiomis, tad ji reguliariai lanko mamą, šiuo metu auginančią mažylius Whitney ir Parkerį.

Paklausta, ar dažnai matosi su tėvu, ir ar jis ją palaiko, ji lakoniškai atsakė: „Žinoma, mes labai artimi“.

Socialinėje žiniasklaidose gausu netikrų merginos paskyrų, kur perpublikuojamos jos „Instagram“ ir kituose platformose skelbiamos nuotraukos. Ji turi daug gerbėjų, kurie žavisi jos stiliumi ir namais.
Nors Hailie savo asmenį gyvenimą slepia po devyniais užraktais, ji prisipažįsta studijuojanti psichologiją, o vidurinėje mokykloje buvusi viena iš geriausių mokinių.

DailyMail.com turi informacijos, kad Hailie jau daugiau nei dvejus metus romantiškai draugauja su to paties universiteto studentu Evanu McClintocku, gyvenančiu netoliese. Paparaciams pavyko užfiksuoti, kaip mergina vieną rytą vaikštinėjo su Evanu ir savo šunimi Lottie.

Evanas – didelis Eminemo gerbėjas, o merginos tėvas poros santykiams patenkintas.

Štai ką teigia Hailie artimas šaltinis: „Marshallas Evano amžiaus buvo šlovės viršūnėje – visi rašė apie jo muziką ir santykius su Kim. Evanas studijuoja ekonomiką, mėgsta žaisti golfą. Skirtumas labai didelis. Hailie šeima Evaną sutiko labai šiltai, jie nuostabi pora, mieliau vakarus leidžianti dviese, o ne audringuose vakarėliuose. Hailie norėjo patikrinti situaciją, paskelbdami kelias savo gyvenimo akimirkas „Instagram“ tinkle, tačiau parodyti tikrosios savęs ji dar nepasirengusi“.

„Jai patinka svarbiausius gyvenimo dalykus pasilikti sau, vedžioti šunį, sportuoti, leisti laiką su artimiausiais bičiuliais ir ilsėtis su Evanu. Jos gyvenimas labai normalus, ji studijuoja, yra mėgstama bendraamžių, visą dėmesį skiria mokslams“, – priduria šaltinis.

Vidurinės mokyklos balandėlių Marshallo ir 43 metų Kim santykiai visada buvo itin audringi, jie du kartus tuokėsi ir du kartus skyrėsi, nors šaltiniai ir tvirtina, kad šiuo metu dėl vaikų jie stengiasi bendrauti draugiškai.

Marshallas atsiprašė Hailie dėl visuomenės dėmesio, ir tai padarė Eminemo stiliumi – dainoje „Castle“, kurioje yra eilutės: „Tu niekad nenorėjai nieko panašaus, tad kodėl dabar turi kentėti? Mano santykiai su tavo mama visiems kaip ant delno. Negaliu to pakelti, negaliu atsukti laiko atgal, nebenoriu to“.

Eminemas apie savo dukrą yra kalbėjęs tik keliuose interviu, tačiau visada ją įvardija kaip svarbiausią įkvėpimo šaltinį, be kurio jo karjera tikrai nebūtų įsibėgėjusi.

2002 metais Eminemas kalbėjo: „Ji visada buvo mano pagrindinis įkvėpimo ir motyvacijos šaltinis, ypač tuo metu, kai tik atėjo į šį pasaulį. Tada dar nieko nebuvau pasiekęs, buvau niekas, neturėjau pinigų, neturėjau, kur gyventi. Manau, kad man padėjo suvokimas, kad privalau kažką daryti, nes „kaip, po velnių, ją užauginsiu?“.

„Ji visada man buvo ta varomoji jėga, padėjusi nenusileisti rankų, susikoncentruoti, ji visada man buvo vienintelė priežastis bijoti susimauti. Aš juk paprasčiausiai negaliu susimauti. Negaliu leisti, kad ji užaugtų ir negalėtų išdidžiai pasidžiaugti „Mano tėvui pavyko“.
„Labai daug apie ją kalbu. Tiesa ta, kad ji svarbiausias dalykas mano gyvenime. Jei ryt viskas imtų ir pasibaigtų, ji viskas, ką turiu“, – teigia Eminemas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)