Taigi būdama vos 21-erių metų Kylie Jenner tapo jauniausia milijardiere šiame naujausiame sąraše.

„Forbes“ rašoma, kad jaunoji milijardierė Kylie valdo milžiniškus turtus, o jos kosmetikos verslas „Kylie Cosmetics“ sukaupė savo 29 lūpų rinkinius - matinį skystą lūpų dažą ir atitinkančią lūpų dažų liniją - „1000“ plius „Ulta“ parduotuves.

Skaičiuojama, kad būdama vos 20 metų ji jau turėjo 50 mln. JAV dolerių vertės turto, kurį užsidirbo pati. Tiesa, šiuo metu jos turtas įvertintas ir dar didesniais skaičiais.

Nepaisant to, kad daugelio žmonių nuomonė apie jaunąją Kylie yra gana prieštaringa, vis tik didžioji dalis Kylie Jenner turto sukaupta ne iš jos šeimos realybės šou, o iš beprotiškai populiarios jos kosmetikos linijos „Kylie Cosmetics“ – mergina jau vadinama jaunąja kosmetikos magnate.

„Forbes“ taip pat rašoma, kad kol kas jauniausio savo jėgomis iškilusio milijardieriaus titulas priklausė „Facebook“ įkūrėjui Markui Zuckerbergui.

Socialinių tinklų žvaigždė Kylie dažnai kritikuojama dėl savo nenatūralumo ir plastinių operacjų.

Dabar akivaizdu, jog jau 2014 metais pradėjusi darytis plastines operacijas ji tobulino lūpas, nosį, žandikaulio liniją, atliko dantų kosmetines procedūras, pasididino krūtis, sėdmenis, nepageidaujamose vietose nusisiurbė riebalus ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)