Neįprasčiausios pasaulyje išvaizdos žmogus tapo laimingiausiu žmogumi pasaulyje, skelbia menshealth.com.

„Nuo šiol su dideliu džiaugsmu vadinsiu Kelsey Morgan Henson savo žmona, – parašė H. J. Bjornssonas instagrame. – Varge ir džiaugsme būsiu su šia gražia moterimi visą likusį gyvenimą! Su džiaugsmu esu pasiruošęs visiems nuotykiams, kuriuos kartu patirsime.“

K. Henson ūgis – 1 m 57 cm, o H. J. Bjornsono – 2 m 6 cm.

Nuotaka atsakė nuoširdžiu įrašu: „Myliu tave ir mylėsiu amžinai, pažadu būti šalia, kad ir kas gyvenime užkluptų. Myliu tave, mažiuk.“

Dėl didelio mylimųjų ūgio skirtumo gerbėjams neišvengiamai kilo klausimas – kaip gi jiedu bučiuojasi.

„Kaip jūs bučiuojatės? Ar tu kas kartą šoki jam į glėbį ir apsiveji kojomis juosmenį? Prašau, pasidalinkite įspūdingo veiksmo nuotrauka“, – prieš metus parašė vienas šmaikštuolis instagrame.

K. Henson atsakė: „Jis pasilenkia, aš pasistiebiu. Arba pasakau – pakelk mane.“

Vis tiek smalsu, kaip gi jie pasibučiavo per sutuoktuvių ceremoniją. Nuotaka avėjo aukštakulnius, bet ūgių skirtumas vis tiek didelis. Ar jaunikis pritūpė? Turėtų būti nepatogu vilkint kostiumą. Spėjame, kad jis pakėlė ją ir pabučiavo (bent jau kol nėra šią teoriją paneigiančių nuotraukų).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)