27 metų dainininkė šį savaitgalį, nepraėjus nė trims mėnesiams nuo tada, kai liepos 14 dieną susilaukė savo pirmagimio, sūnelio Enderio Ridley, koncertavo per televizijos šou „Saturday Night Live“ (SNL). Pirmadienį socialiniame tinkle „Instagram“ Halsey pasidalijo nuotraukų galerija, kurioje pademonstravo savo kūną po gimdymo – taip ji norėjo išsklaidyti iliuzijas ir socialinius lūkesčius, kai po pasirodymo per SNL buvo apipilta komplimentais „kaip gerai ji atrodo“, rašo people.com.

Atikėja Halsey

„Skelbiu šias nuotraukas, nes nepaisant to, ką daryčiau, žmonės vis tiek kalbės apie mano kūną. Tai trikdantis buvimo visuomenės dėmesio centre simptomas, todėl užuot besiskundusi, aš jums suteiksiu realų pagrindą apkalboms, – savo komentarą pradėjo Halsey. – Prieš dvi naktis dalyvavau SNL ir daugybė žmonių suskubo mane girti, kaip gerai atrodau. Mane apėmė keistas jausmas“.

„Ilgą laiką mano kūnas man buvo tarsi svetimas, – tęsė atlikėja. – Kartais skelbiu pernelyg daug nuotraukų, bet šį kartą tai yra svarbu. Pirmoji nuotrauka šioje galerijoje yra daryta po kelių dienų, kai gimė mano kūdikis. Daugybė žmonių nežino, kad kurį laiką po gimdymo moteris vis dar atrodo kaip nėščia. Mano kūnas vis dar keičiasi ir aš leidžiu tam vykti“.

Halsey paaiškino, jog šiuo metu ji negalvoja apie sportą: „Esu pernelyg pavargusi ir pernelyg užsiėmusi, žaisdama su savo brangiuoju sūneliu“. Toliau ji paaiškino, kaip jai pavyko per pasirodymą televizijoje taip gerai atrodyti.

„Tą vakarą vilkėjau būtent man siūtą kostiumą ir po daugybės bandymų man buvo parinktas tobulas apšvietimas, taigi jaučiausi puikiai ir atlikau savo darbą, – pasakojo Halsey. – Nenoriu kurstyti iliuzijų, jog iš karto po gimdymo turėtum atrodyti ir jaustis nuostabiai. Šiuo metu aš apie tai nekalbu“.

Tuomet Halsey pareiškė, kad ji neišgyvena dėl savo kūno evoliucijos.

„Jeigu mane sekate ir taip pat esate tėvai, ir jūs atidžiai stebite, ką aš darau, žinokite, kad esu su jumis. Aš niekada nesusigrąžinsiu savo figūros prieš gimdymą, kad ir kaip ji keistųsi, nes dabar aš turiu kūdikį! – teigė ji. – Tai mane pakeitė amžiams, emociškai, dvasiškai ir fiziškai. Šie pokyčiai yra visiems laikams. Ir aš nenoriu grįžti atgal!“

„Tačiau kalbant atvirai, esu tikrai pavargusi. Nesu superžmogus ir man tikrai sunku, – pripažino Halsey. – Darau viską, ką galiu, kad neapleisčiau meno ir pasirūpinčiau šeima, ir kad tai būtų taip realu. Su meile“.

Halsey taip pat pažymėjo, kad motinystė įvairiais atžvilgiais pakeitė jos gyvenimą.

„Jaučiuosi kalta, kai dirbu, ir jaučiuosi kalta, kai nedirbu, – aiškino ji. – Bijau, kad man visada bus sunku įgyvendinti savo pačios lūkesčius. Tačiau taip pat patyriau begalinę meilę ir pagaliau išmokau paprašyti pagalbos bei pripažinti, kai jaučiuosi vieniša ar patekusi į bėdą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)