56 metų aktorius žurnalistams sako: „Jai – aštuoniolika, gyvena su motina. Po mano namų stogu tokie dalykai tikrai nevyktų. Negaliu užkirsti tam kelio, bet paprašiau, kad bent pasistengtų kūrybiškai pasižiūrėti į tokią veiklą, nepakenkti sau“.

Kovą aštuoniolikos sulaukusi Sami apie sprendimą dirbti „OnlyFans“ savo instagrame pranešė pirmadienį, paskelbdama pikantišką nuotrauką, kuriai pozuoja su maudymosi kostiumėliu, ir paragindama savo sekėjus „paspausti nuorodą aprašyme, jeigu nori pamatyti daugiau“.


„OnlyFans“ platformoje, kuris garsėja suaugusiems skirtu turiniu ir nuogybėmis, už kurias reikia susimokėti, Sami profilis skelbia: „Sveiki, jeigu norite gauti išskirtinį turinį, prenumeruokite“.

Sami žada naują turinį kelti „du ar tris kartus per savaitę“ ir ragina savo prenumeratorius susisiekti su ja privačiai.

Naujienai pasirodžius viešai, 51 metų D. Richards pareiškė: „Sami jau aštuoniolika, jos sprendimas priimtas ne pagal tai, po kieno stogu gyvena. Viskas, ką galiu padaryti kaip jos mama, pasitikėti ja ir jos sprendimais, tačiau, ką daryti, sprendžia tik ji pati“.

2021 metų rugsėjį Sami atsidūrė dėmesio centre paviešinusi „TikTok“ vaizdo įrašą, kuriame tikina „esanti įkalinta toksiškoje namų aplinkoje“.

„Yra nustatytos tam tikros taisyklės, reikalauju jų laikytis. Charlie‘io namuose galioja kitokia tvarka, ir viskas su tuo yra gerai“, – į dukros žodžius tada sureagavo D. Richards.

Vasarį D. Richards atskleidė, kad santykiai su dukra išlieka įtempti, tačiau pastaruoju metu jos sutaria geriau.

Kovą aktorė pasveikino dukrą su gimtadieniui instagrame, pareiškusi, kad besąlygiškai ją myli ir jaučiasi labai laiminga, kad yra jos mama. Šiais metais motinos dieną jos šventė kartu.

„Su mamos diena!! Mama, labai tave myliu. Neturiu žodžių išreikšti dėkingumui, kad padovanojai man gyvenimą“, – instagrame prie bendros nuotraukos parašė Sami.

D. Richards ir Ch. Sheenas susituokė 2002 metais, tačiau jų santykiai pradėjo prastėti dar prieš pasaulį 2005 metais išvystant antrajai poros dukrai Lolai Sheen.

„Kai pradėjome lauktis Lolos, reikalai ėmė labai sparčiai keistis. Tai buvo labai tamsus metas. Labai toksiškas. Skyrybas inicijavau, kai buvau šeštą mėnesį nėščia“, – 2020 metais pasakojo D. Richards. 2011 metais aktorė įsivaikino dar vieną mergaitę – Eloise Richards. 2018 metais ji ištekėjo už Aarono Phyperso.

Liūdnai pagarsėjęs mergišius Ch. Sheenas 2008 metais vedė aktorę Brooke Mueller, tačiau 2011 metais santuoka baigėsi skyrybomis. Pora susilaukė dvynių Bobo ir Maxo. Pirmosios atžalos Ch. Sheenas susilaukė dar 1984 metais su mokyklos meile Paula Speert, porai gimė dukra Cassandra Estevez.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją