1. Futbolininko pilnas vardas yra Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro.

2. C. Ronaldo yra jauniausias vaikas šeimoje: turi dvi vyresnes seseris ir brolį. Futbolininkas augo vargingai, jam teko dalytis kambariu su broliu ir seserimis.

3. 14-metis C. Ronaldo buvo pašalintas iš mokyklos, nes į mokytoją metė kėdę. Paprašytas paaiškinti, kodėl taip pasielgė – jis teigė, jog mokytoja išreiškė jam nepagarbą. Vaikino motina tuomet paskatino jį susikoncentruoti į futbolą.

4. Būdamas paauglys C. Ronaldo eidavo į sporto salę, kur treniruojantis su kamuoliu ant abiejų kojų tvirtindavo svarelius. Vaikinas tikėjo, jog šitaip treniruodamasis jis taps greitesnis aikštelėje, kur žais be svarelių.

5. 15-metis C. Ronaldo patyrė širdies operaciją. Treniruotis grįžo vos po kelių dienų.

6. 2006-aisiais C. Ronaldo Portugalijoje atvėrė pirmąjį savo mados butiką „CR7“.

7. C. Ronaldo sunkiai išgyveno faktą, kuomet 2007-aisiais paaiškėjo, jog jo motinai diagnozuotas krūties vėžys.

8. 2010-ųjų liepą C. Ronaldo paskelbė apie gimusį sūnų. Sūnaus motina – padavėja, su kuria futbolininkas anksčiau buvo užmezgęs trumpą romaną.

9. Prieš šešerius metus Ronaldo tapo ketvirtuoju futbolininku, kurio vaškinė skulptūra eksponuojama „Madame Tussauds“ vaškinių figūrų muziejuje. Kiti trys futbolininkai: Stevenas Gerrardas, Pelé ir Davidas Beckhamas.

10. Nepaisant to, kad C. Ronaldo yra puikus futbolininkas, tačiau daug žmonių jo nemėgsta dėl kartais vyro rodomos arogancijos. Pats Ch. Ronaldo yra pasakęs, jog žmonės jo nemėgsta dėl to, kad yra per daug turtingas, gražus ir talentingas.

11. Arnoldas Schwarzeneggeris yra pasakęs, jog mano, kad C. Ronaldo yra vienas iš geriausiai fiziškai pasirengusių sportininkų pasaulyje.

12. C. Ronaldo tėvas kentėjo nuo alkoholizmo ir 52-ejų mirė. Futbolininkas nevartoja alkoholio, kuris primena jam tėvo mirtį. Ch. Ronaldo daug kartų siūlė tėvui gydytis, tačiau jis visada atsisakydavo.

13. Futbolininkas taip pat nerūko ir neturi jokių tatuiruočių. Jų nesidaryti jis pasirinko todėl, kad reguliariai aukoja kraujo.

14. 2003-iaisiais „Manchester United“ C. Ronaldo sumokėjo rekordinius 12 milijonų svarų, kaip tokio amžiaus žaidėjui.

15. 2014-aisiais „Forbes“ sąraše C. Ronaldo buvo pirmasis tarp turtingiausių žaidėjų. Vyras uždirbo 73 milijonus dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)