Ji nuolat keitė mokyklas ir gyvenamąją vietą, nes iš jos visi tyčiojosi. Vieną dieną ji nusprendė, jog dietų nepakanka, reikia ieškoti kitų variantų.

Sumažinusi patiekalų porcijas, ji užsirašė į sporto užsiėmimus ir taip, būdama 22 metų, atsikratė maždaug 30 kilogramų. Tačiau tai jaunos moters nedžiugino.

„Man atrodė, jog tik mažesnis svoris gali padaryti mane laiminga. Tačiau net ir krentantys kilogramai nieko nepakeitė – D.Falsetti jautėsi tokia pat nelaiminga. Todėl pradėjo domėtis joga ir jos gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis. Tikrąja to žodžio prasme. Pagaliau pasijutau lyg plunksnelė. Jaučiuosi super stipri. Atėjusi į užsiėmimus visoje salėje buvau stambiausia ir mažiausiai patyrusi. Tačiau dabar viskas pasikeitė. Pasikeitė ne mano figūra, o savijauta. Ir tai yra svarbiausia“, – sakė ir kitas moteris bandanti įkvėpti moteris.

Savo paskyroje „Instagram“ ji nuolat dalijasi patarimais bei jogos pozomis ir jau turi ne vieną tūkstantį nuoširdžių gerbėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (315)