B. Affleckas ir jo sužadėtinė Jennifer Lopez buvo prabangių automobilių nuomos įmonėje Los Andžele, kai 10-metis Samuelis Garneris Affleckas pateko į netikėtą incidentą, praneša nypost.com.

Skelbiama, kad aktorius leido savo sūnui, kurio globa jis dalijasi su savo buvusia žmona Jennifer Garner, įšokti į prašmatnaus automobilio vairuotojo vietą.

Automobilis – Lamborghini Urus. Jo nuoma vos dienai atsieina net 1475 JAV dolerius (apie 1400 eurų). Prie jo vairo atsisėdęs 10-metis netikėtai pajudėjo atbuline eiga ir susidūrė su baltu BMW.

S. Affleckas išlipo iš automobilio ir, pagal filmuotą medžiagą, patikrino abu automobilius.

B. Affleckas taip pat patikrino, ar nėra žalos, ir paguodė sūnų po įvykio. Jis tvirtai apkabino savo vaiką ranka.

Aktoriaus atstovas TMZ sakė, kad rimtos žalos nebuvo. Prekybos atstovo darbuotojas „Post“ sakė, kad automobiliai jų aikštelėje stovi itin greta vienas kito.

„Kai [Samuelis] įsėdo į automobilį, jis trūkčiojo pirmyn ir atgal, – sakė jis. – Turime nedidelį sklypą, o automobiliai yra arti vienas kito. Niekas nenukentėjo ir jokių nemalonių jausmų nėra. Viskas gerai.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją