Blue Ivy dalyvavo „Wearable Art Gala“ renginyje Los Andžele, kur jai labai patiko dizainerės Lorraine Schwatz juvelyriniai dirbiniai su deimantais.

Aukcione ji dalyvavo kartu su 68 metų močiute Tina Knowles-Lawson ir 29 metų aktore Keke Palmer. Pastarosios lengviau atsikvėpė, kai prabangūs auskarai galiausiai už 106 tūkst. eurų atiteko „Mielle Organics“ įkūrėjai Monique Rodriguez.

Blue Ivy šiame renginyje dalyvauja jau ne pirmą kartą, 2019 metais pasiūlė dosnią sumą už Sidney Poitier paveikslą. Tąkart ji pralaimėjo aktoriui Tyleriui Perry, kuris vėliau prasitarė neturėjęs žalio supratimo, kad varžosi su vaiku.

„Nenutuokiau, kas buvo tas žmogus, kuris su manimi labai įnirtingai varžėsi. Pasižiūrėjęs pamačiau Blue Ivy. Ji iš Jay ir Beyonce rankų plėšia kortelę ir stato“, – pasakojo jis.

Blue Ivy močiutė Tina yra viena iš „WACO Theatre Center“ erdvės, kur kiekvienais metais vyksta „Wearable Art Gala“ renginiai, skirti padėti WACO menininkų ir jaunimo mentorystės programoms, įkūrėjų.

Kasmetinis labdaros renginys – šeimos reikalas, renginyje dalyvauja tiek Beyonce, tiek jos jaunesnioji sesuo Solange.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)