Tori Spelling

Seriale „Beverly Hills 90210“ T. Spelling atliko vieną iš pagrindinių vaidmenų. Kad seksualiau atrodytų aktorė žymiai pasididino krūtinę. Deja, operacija buvo nesėkminga ir krūtys pastebimai pamažėjo. T. Spelling tik po kelerių metų prisipažino apie operaciją ir galiausiai padavė gydytojus į teismą. Stebėtina, kad per kelerius pastaruosius metus aktorė pasidarė dar kelias akivaizdžiai pastebimas procedūras.

Tori Spelling

Meg Ryan

M. Ryan ryžosi kelioms botokso injekcijoms, kad lūpos atrodytų putlesnės. Deja, ji tapo panaši į Betmeną iš animacinių filmukų. Be to, aktorė čia nesustojo. Palyginus kelerių metų nuotraukas matyti, kad skruostai pasidarė putlesni. Aktorė turėjo potencialą gražiai pasenti, tačiau troškimas išlikti jauna sudarkė jos grožį ir padarė galą karjerai.

Meg Ryan

Jennifer Grey

Holivude įprastos plastinės nosies operacijos. Žinoma, tai nereiškia, kad jų visada reikia ar kad rezultatai būna sėkmingi. Jennifer Grey išpopuliarėjo, suvaidinusi aktoriaus Patricko Swayze‘o mylimąją filme „Dirty Dancing“ („Purvini šokiai“). Ji išsiskyrė originaliu veidu, ypač dėl nosies. Deja, jai norėjosi simetriškesnio, labiau stereotipus atitinkančio grožio. Po plastinės operacijos nosis tapo dailesnė, tačiau J. Grey nebegauna pagrindinių vaidmenų pasiūlymų. Maža to, ji tapo visiškai neatpažįstama. Palyginkite:

Kadras iš filmo "Purvini šokiai"
Jennifer Grey

Tara Reid

Neaišku, kodėl iš prigimties gražios garsenybės nori koreguoti savo veidus ir kūnus. Na bet Holivude vis siekiama tobulybės, o kai kurios žvaigždės, pavyzdžiui, T. Reid, nesupranta, kad grožio procedūrų joms tikrai nereikėjo. Iš pradžių aktorė sugalvojo pakoreguoti krūtinę ir pilvą, o paskui prireikė dviejų operacijų pirmųjų žalai pašalinti.

Donatella Versace

Garsiųjų mados namų „Versace“ viceprezidentė Donatella Versace yra pasidariusi ne vieną plastinę operaciją. Nuo dešimto dešimtmečio ne viena operacija keitė jos veidą. Mažiausiai vykusi permaina – didžiulės lūpos. Kaži, ar ji pati patenkinta tokiomis permainomis ir ar kartais pažvelgia į veidrodį?

Jacksonų šeima

Visi Jacksonai tiesiog apsėsti noro gražiai atrodyti. 2009 m. prieš mirtį Michaelas Jacksonas po daugelio plastinių operacijų buvo likęs beveik be nosies. Jo seserys Janet ir La Toya irgi akivaizdžiai pasidailino nosis. Broliai ir seserys panašūs profiliais, o dabar – dar ir skruostų ir smakro implantais.

Scottas Thompsonas Carrot Top

Po kelių botokso injekcijų raudonplaukis komikas atrodo tarsi siaubo filmų herojus. Negana to, jis pasišviesino ir strazdanas, kurios buvo skiriamasis jo bruožas. Kadangi pastaruoju metu jis staiga ėmė atletiškiau atrodyti, pasklido gandai apie galima steroidą vartojimą.

Scottas Thompsonas Carrot Top

Mickey Rourke‘as

Aktorius neneigia, kad yra daręsis plastinių operacijų, tiksliau atvirai kalba, kad po bokso reikėjo kelių veido koregavimo procedūrų. Visgi žiūrint į nuotraukas matyti, kad plastinės operacijos ne tik nepadėjo jam gražiai senti, bet atvirkščiai – dar labiau sendina.

Melanie Griffith

Laimė, M. Griffit turi mylintį, rūpestingą vyrą. Deja, kelerių pastarųjų metų plastinės operacijos negrąžinamai pakeitė jos veidą. Regis, Holivudas pametęs galvą dėl putlių lūpų, kokias ir turėjo M. Griffit, bet regimai nusprendė, kad reikia dar putlesnių. Rezultatas – nenatūraliai išpūsta ir ištempta viršutinė lūpa.

Jackie Stallone

Jaunystę bandanti išsaugoti 90-metė aktoriaus Sylvesterio Stallones mama ne juokais persistengė. Sūnaus filmo premjeroje, įvykusioje Holivude, moteris susirinkusius šokiravo ne savo kūną apnuoginančia palaidine, žėrinčiais aksesuarais, ryškiu permanentiniu makiažu, trumpu sijonu ar aukštakulniais. Moteris pasirodė kiek pasikeitusia išvaizda - didžiulėmis silikono pripūstomis lūpomis.

Jackie Stallone
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)