„Urtė yra ne tik mano moteris, bet ir didžiausia palaikytoja, gerbėja ir net kritikė. Ji įkvepia dainas, padeda kurti tekstus, atrinkti nuotraukas. Man jos nuomonė labai svarbi, Urtė yra labai svarbi inspiracija kūrybai“, - komplimentų mylimai moteriai negailėjo J. Jarutis, meiliai ją pavadinęs „kūrybos direktore“.

Vakaro metu Urtės vardas buvo minimas dažniau, nei paties Justino. Vedėjas Rolandas Mackevičius vis nepraleisdavo progos dainininką paerzinti, klausdamas, ar Urtė jam leidžia atsakyti į vieną ar kitą klausimą, tačiau J. Jarutis nepasimetė – jo antrosios pusės nuomonė, be abejonės, jam labai svarbi.

„Būnant įsimylėjusiam man labai lengva kurti. Visas gyvenimas sukasi aplink meilę, o dainos – apie džiaugsmą. Šį naujausią albumą įkvėpė meilė ir geros emocijos ir jame yra labai nedaug skausmo“, - pasakojo dainininkas.

Susirinkusieji vakaro metu išgirdo visas albumo „Braidyti debesimis“ dainas, čia tarp istorijų ir nuoširdaus juoko skambėjo tokie naujausi kūriniai kaip „Apie mus“, „Kalbėsime/mylėsimės“, „Vandens“, „Tavo tavo“, „Kvėpuoti nustosiu“. Taip pat žiūrovai galėjo išgirsti ir pirminę hito „Rugpjūtis“ versiją, kuri gerokai skiriasi nuo tos, kurią Justinas įrašė su Jessica Shy.

Renginio „Perklausos“ žiūrovai klausėsi ir daug juoko sukėlusias istorijas apie vos per koncertą „Žalgirio“ arenoje neužmigusią Justino dukrą ir apie tai, kaip vos nufilmavęs vaizdo klipą, jo samdytas operatorius su visa medžiaga dingo kaip į vandenį, o klipas taip ir neišvydo dienos šviesos.

„Urtė man sakė, kad neduočiau jam pinigų avansu. Dabar jau žinau, kad visuomet reikia klausyti protingesnių už save“, - juokėsi J. Jarutis.

„Perklausos“ – tai renginių ciklas, kuriame garsiausi Lietuvos atlikėjai kviečiami atviriems pokalbiams su dainomis. Renginių vedėjas Rolandas Mackevičius kalbins atlikėjus fone skambant jų albumo dainoms, o susirinkusieji kviečiami įsiklausyti į tikrąją kūrinių prasmę. „Perklausos“ sugrįš jau sausio mėnesį su naujais renginiais ir dar negirdėtomis atlikėjų istorijomis.

Renginio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją