Scenoje Benas šįkart buvo kaip niekada atviras – atsakinėjo ne tik į R. Mackevičiaus, bet ir į įdomiausius gerbėjų klausimus.

Atlikėjas atvirai papasakojo, kaip reaguoja į neigiamus atsiliepimus viešojoje erdvėje.

„Aš gal labiau kreipdavau dėmesį pačioje pradžioje, kai tau yra penkiolika-šešiolika metų, tau labai yra svarbu pritapti ir nuoširdžiai rūpi, ką žmonės apie tave galvoja.

Pradžioje aš tiek daug šūdo suvalgiau, tokią storą odą užsiauginau, kad po to net devynerius metus į nieką dėmesio nekreipiau. Dabar žmonių srautas didėja, didėja ir dėmesys. Ši žiema buvo kažkas išskirtinio – atsibudau vieną dieną ir išėjęs į lauką ir supratau: kažkas dabar yra kitaip, kažko yra daugiau. Tam įtakos turėjo turo niuansai, skandaliukai, M.A.M.A apdovanojimai ir Lietuvos balsas“, – prisipažino atlikėjas.

Benas tikino, kad jei prieš porą metų būtų atšaukęs koncertą, kažin, ar kas būtų apie tai rašęs straipsnį, o dabar viskas pasikeitė ir nors neigiamos žinutės jį pasiekia, Benas stengiasi nuo negatyvo atsiriboti.

B. Aleksandravičius atvirai pasakojo apie dainų kūrimą, kuris išimtinai vyksta tik Nidoje arba Šventojoje, kaip elgtųsi išgirdęs savo kūrinį per radiją važiuojant taksi ir kodėl šiais metais buvo taip svarbu laimėti M.A.M.A. apdovanojimų Geriausios roko grupės statulėlę.

„Visą laiką norėjau geriausios metų Roko grupės statulėlės. Rokas nėra nišinis žanras ir būti geriausiais Lietuvoje yra didžiulė garbė. Aš labai norėjau, kad mūsų dizaineris – mano geriausias draugas – Art Belikov irgi gautų statulėlę, nes jis yra pilnavertis mūsų grupės narys. Džiaugiuosi, kad visi mano norai išsipildė.“ – sakė atlikėjas.

Tęsdamas pasakojimą apie nuotykius M.A.M.A apdovanojimuose, jaunas vyras pasidalino ir linksma istorija, kai renginio metu operatorius užfiksavo jį geriant viskį.

„Aš viskį gurkšnojau, stiklinę padėjau ir taip apsidžiaugiau dėl to laimėjimo, kad užlipęs ant scenos susiėmiau už širdies. Gavau po to nuotrauką su komentaru, jog taip nenorėjau su buteliu išsiskirt, kad širdis vos nesustojo“, – juokėsi vaikinas.

Pokalbio metu, B. Aleksandravičius atsivėrė ir apie emocinę būseną pirmųjų koncertų metu, kai nepavykdavo įtraukti visos publikos.

„Aš per koncertus dažnai užstringu savo būsenoje, bandydamas suprasti, kodėl žmonės neįsitraukia, kodėl jų neveža? Pagalvojęs aš supratau, kad jie pirmą kartą mūsų klauso. Aš džiaugiuosi, kad po koncerto buvo daug žmonių, kurie priėjo ir mus sveikino sakydami, kad tai buvo pirmas jų koncertas ir tikrai ne paskutinis, kuriame apsilankys. Tai – didžiausia dovana“, – įspūdžiais iš pirmųjų koncertų dalinosi žvaigždė.

Grupės vokalistas žiūrovus pralinksmino ir istorija, kaip sulaukė skundų dėl „ba.“ koncerto, vykusio Vingio parke.

„Buvo viena moteris, kuri atsikraustė gyvent prie Vingio parko prieš savaitę ir dar su keturiais vaikais. Tą savaitę vyko daugybė koncertų: Maneskinai, Prūsaitis ir mes dabar čia. Ir ji, su keturiais vežimėliais, skundžiasi ten baisiai, kad į miestą atsikraustė ir nėra ramybės jai čia“, – smaikščia istorija pasidalino muzikantas.

Klausimus roko žvaigždei buvo suteikta galimybė užduoti ir gerbėjams. Nepraleidusieji tokios progos teiravosi, kaip reagavo B. Aleksandravičiaus tėvai, kai šis nusprendė mesti mokyklą ir gyventi iš muzikos, ką patartų jo pėdomis pasekti nusprendusiems jaunuoliams, kokiame animaciniame filme norėtų gyventi ir panašiai. Tarpuose tarp istorijų susirinkusieji galėjo išklausyti visą naująjį grupės albumą, o istorijos iš Beno gyvenimo skambėjo ilgiau, nei dvi valandas.

Geriausias renginio akimirkas ir interviu su Benu žiūrėkite vaizdo įraše, esančiame straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją