Pokalbis prasidėjo nuo skandalo, kurį pora sukėlė dalyvaudami realybės šou „2 Barai“. Žygis ir Gabija nesuvaldė aistros ir nusprendė pasimylėti duše. Tąkart prie realybės šou prisijungęs vaikinas pakvietė širdies draugę į vonios kambarį „paskaityti kūno prausiklio etiketės“.

Ne vaizdą, tačiau tam tikrus garsus užfiksavo 24 val. per parą čia budėjusios filmavimo kameros. Paklausti, ar iš tiesų tąkart mylėjosi, jiedu nesivaržė.

„Aišku. Juk du mėnesius nebuvau matęs dabar jau būsimos žmonos. Apie ką mes šnekam. Čia visiškai normalus dalykas, tuomet mes jau draugavome ne vienus metus“, – kalbėjo Žygis.

Na, o labiausiai nejauku buvo prieš artimuosius. „Mano baba irgi pakomentavo situaciją: „Ten normalus tas video, bet labai girdisi, kad tavo konkolai daužosi.“

Žygimantas Petkus ir Gabija Radžiūnaitė / Foto: Karolis Bakūnas

Pora susipažino studijų laikais, tuomet Gabija buvo „Žalgirio“ šokėja, o Žygis – tos pačios komandos gerbėjas.

„Pamenu, susirašinėjome „Tinder“ iki 7 ryto, paskui pokalbis persikėlė į „Messengerį“. Po dviejų dienų susitikome – ėjome kartu tūsinti. Taip ir sulipome“, – pasakojo Gabija.

Vis dėlto 6 metus draugaujantys sužadėtiniai patikino, kad nė vienas iš jų nėra romantikas.

„Būnant kartu reikia gero humoro jausmo. Sakyti ne tik „Myliu tave“, bet ir „blemba, tu esi lopė“, – tvirtina Žygis.

Laidoje pora buvo priversti pasvarstyti ir apie tai, kokiais keliais toliau eitų, jeigu išsiskirtų, – juk tuomet greičiausiai subyrėtų ir jųdviejų bendra sceninė veikla.

„Kad ir kaip mėgaujuosi savo gyvenimu, manau, kad eičiau lauk iš šios sferos. Esu jau sau asmeniškai iškėlusi šį klausimą. Viena jausčiausi kaip be rankų, o mes dviese – tarsi vienas kumštis. Esame viską pripratę daryti kartu ir mūsų pasiekimai yra bendri. Jeigu likčiau viena, ką aš veikčiau? Aš suprantu, kad galėčiau viską padaryti pati. Tačiau mums išsiskyrus krisčiau žemyn ir tada vėl reikėtų kopti vienai į viršų. Man atrodo, kad būtų labai sudėtinga“, – atviravo Gabija.

„Aš irgi nenorėčiau būti solistu. Būkime atviri. Nesu apdovanotas labai aukštomis vokalinėmis galimybėmis. Grupėje „Zygga“ – geras balansas. Man patogu atlikti pop repą, jai patogu gražiai dainuoti. Tikiuosi, kad taip nenutiks, tačiau, jeigu susipyktumėme, muzikai būtų p***c“, – kalbėjo Žygis.


Pora prisipažino, kad dalyvaudami realybės šou „Burbulas“ dainas kurį laiką atlikdavo tik su fonograma. Esą patirties dainuoti gyvai jie nebuvo turėję ir imtis to užlipus ant didžiulės scenos iš pradžių atrodė pernelyg sunku.

„Penkis pirmuosius pasirodymus mes atlikome su fonograma. Nemanėme, kad apskritai kada nors dainuosime gyvai. Ir tada vos neiškritome iš projekto. Tuomet nusprendėme susiimti ir dainuoti tik gyvai. Bet ir toliau matėme komentarus, jog dainuojame su fonograma, tai mums buvo tarsi komplimentai“, – atviravo Gabija.

„Kai girdi tokius balsus aplink save, gėda ir prasižioti“, – pridūrė Žygis.


Gabijai dalyvaujant realybės šou „2 Barai“ kūrybinė grupė ir žiūrovai pastebėjo, kad merginą neretai supykindavo, ir ši išskubėdavo į tualetą išsivemti. Paklausta, ar tuomet turėjo valgymo sutrikimų, atlikėja patikino, kad šleikštulį tuo laikotarpiu jausdavo dėl kitų priežasčių.

„Esu turėjusi valgymo sutrikimų iki projekto. Kartais vemti eidavau iš nervų. Tuomet mudu su Žygiu buvome ant skyrybų slenksčio. Tada labai nemokėjau savęs valdyti, buvau tūsų žmogus. Tuo metu labai nervinausi, o kai nervinuosi, man kyla temperatūra ir pykina. Jeigu būčiau turėjusi valgymo sutrikimų, taip ir pasakyčiau.

Tiesą pasakius, valgymo sutrikimų turėjau anksčiau. Tuomet man buvo 17–18 metų. Ir tai liko praeityje. Kalbu atvirai ir visiškai to nesigėdiju. Tuomet reikėjo žmogaus, kuris man apie tai papasakotų.

Suprasdavau, kad man nėra gerai, tačiau buvau pasiekusi tokią stadiją, kai tai atrodė nesvarbu, ir aš nenorėjau jokios pagalbos. Pagalbos neieškojau ilgą laiką, tik stengiausi, kad niekas nepastebėtų.

Pamenu, vyko giminių susitikimas, kai nusprendžiau apie savo problemą pasakyti mamai. Ji iki tol dar nebuvo apie tai girdėjusi, tad sureagavo sakydama: „Nejuokauk, tau viskas gyvenime ant lėkštutės padėta, nustok išsi***ėti, kas tau darosi?“

Tačiau netrukus mano problemą pastebėjo trenerė – tuomet gana profesionaliai sportavau aerobinę gimnastiką, reikėdavo labai daug ištvermės. Trenerė pastebėjo, kad man užtekdavo vieno pratimo, jog pasijusčiau pavargusi. Ji čiupo mane ir nuvedė pas psichiatrą, šis pasikalbėjo su mano mama. Ją jis įtikino – mama greitai suprato problemą.

Sulaukiau šiokio tokio gydymo ir viskas greitai praėjo. Tuomet jaučiausi labai laiminga ir apie jokius sutrikimus negalvojau. Supratau, kad nebenoriu tęsti gydymo, kad viską galiu pati. Ir man pavyko.

Aišku, kartą į pusmetį pajuntu pasekmes. Pavyzdžiui, jeigu labai stipriai dėl ko nors susinervinu, nusprendžiu nevalgyti. Bet ką tai reiškia? Nežinau. Atsikeliu ryte ir to jausmo nebūna likę. Dabar valgau viską, savęs nevaržau ir tai man kojos gyvenime nebekiša“, – atviravo Gabija.


Laidoje pora buvo paprašyti prisiminti gėdingiausią savo patirtį. Gabija ilgai negalvojusi prajuokino: „Pagadinau orą prie Žygio tėvų.“

„Buvo Velykos. Viskas suprantama – kiaušiniai, majonezas. Bet aš net negirdėjau, Gabija pati atėjo ir man pasiguodė. O aš nebūčiau aš, jeigu nebūčiau garsiai paklausęs: „Gabija ką tik pasiteiravo, ar niekas negirdėjo, kai ji pabezdėjo.“ Mano tėtis iškart sureagavo: „Ai, tai va, kas čia paperdė“, – juokingą incidentą prisiminė Žygis.

„Šito įvykio aš metus negalėjau pamiršti, man buvo labai gėda“, – atviravo Gabija.


Žygio ir Gabijos sužadėtuvės įvyko ant projekto „Burbulas“ scenos. Vyras neslėpė vos valdęs jaudulį ir pasakojo, kad su problemomis susidūrė ieškodamas žiedo – juk šou dalyviams tik kelis kartus per savaitę buvo galima naudotis mobiliaisiais telefonais. Na, o ryšio prireikdavo komunikuojant su šį sužadėtuvių atributą įsigyti padėjusiais artimaisiais.

Vis dėlto ši ceremonija pavyko puikiai ir pora jau planuoja vestuves. Laidoje „Nepatogūs klausimai“ jiedu prasitarė – tuoksis Lietuvoje, rugpjūtį. Būsimi Petkai rinksis išvažiuojamąją ceremoniją. Santuoka bus sudaryta Kauno rajone. Planuojama, kad jaunavedžių pasveikinti atvyks apie 60-70 žmonių.

„Neslėpsime, kad kai tampi žinomas, pinigų vestuvėms susitaupo. Visi nori padėti. Tačiau kokius 8 tūkst. tikrai išleisime. Neišvengsime to. Tai nebus įspūdingos vestuvės, bet jos bus labai linksmos. Mes – už lietuvišką šventę.

Na, žinote, kai per televiziją matai reportažą, kad į kažkieno vestuves ne sezono metu Mantas Petruškevičius veža sakuras, kurių viena kainuoja apie 25 tūkst... Aišku, gal ir ne mano kišenei, tačiau man to ir nereikia. Man svarbu, kad šalia būtų mano šeima ir draugai. Vis tiek reikia pripažinti, kad tai yra pinigų „ištaškymas“. Realiai tai yra eilinės išgertuvės, tik visi atvyksta gražiai apsirengę“, – svarstė Žygis.


Pora laidoje gana atvirai pasakojo apie savo seksualinį gyvenimą. Gabija neslėpė, kad gana dažnai lovoje patiria orgazmą, ir prasitarė, kad Žygis visuomet nusiteikęs pasantykiauti. Na, o savo žaidimus lovoje sužadėtiniai paįvairina sekso žaisliukais. Vieną jų Žygis buvo nupirkęs Gabijai.

„Gabija kurį laiką gyveno pas močiutę, ir ši spintoje rado mano dovanotą vibratorių. Pirmą kartą ji nesuprato, kas tai yra, tačiau paskui čiupo tą daikčiuką, atnešė Gabijai ir paklausė: „Tu ką, lesbietė?“ Aišku, Gabijai reikėjo teisintis, esą tai – draugių dovana. Tačiau močiutė nepatikėjo“, – šmaikščiai atviravo Žygis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)