„Homechestra” sudaro penki muzikantai: Dominyka Kriščiūnaitė (vokalas), Ignas Staškevičius (elektrinė gitara), Pijus Ganusauskas (klavišai), Rokas Jasiūnas (bosinė gitara), Šarūnas Dignaitis (būgnai).

Kaip pranešime spaudai rašo organizatoriai, jie – savitų muzikinių namų architektai. Pasitelkdama kukliai provokuojančius tekstus bei sąskambius, grupė kviečia pokalbiui arba klausymui. Jų skambesio paieškos bei išgyvenimai sugulė į praėjusią vasarą pasirodžiusį pirmąjį albumą „Dialogues That Never Happened”. Kompanijai buvo patikėta atidaryti „Kino pavasarį”.

Šie atlikėjai klausytojams yra pažįstami ir iš ankstesnių muzikinių kelionių, vykusių su grupėmis „Pilnatys”, „Ministry of Echology”.

Žolinę Nidos „Line Up” festivalyje švęs ir „Kabloonak” – lietingos vasaros ir melancholijos dainius, kurio muzika tinka ir pilkiems, ir spalvotiems vakarams: į sceną jis atsineša gražaus liūdesio ir naujų gitaros partijų.

Po „Kabloonak” vardu kuriantis Jonas Narbutas su kolektyvu yra gerai žinomi muzikos pasaulyje. Ypač plačiai šis vardas nuskambėjo, kai „Kabloonak” pelnė M.A.M.A 2019 metų geriausios alternatyvos apdovanojimą. Be to, grupės sudėtyje dalyvauja „Garbanoto” muzikantai – Šarukas ir Mantas Joneikiai, Alanas Gurinas iš „Ministry of Echology” ir Augustas Baronas.

Šią vasarą „Kabloonak” pristato naują savo EP „Teach Me”. Rugpjūčio 15 d. vyksiančiame koncerte Nidoje jie garantuotai dovanos lėtus šokius tiems, kurie pavargo nuo pandemijos, greičio ir triukšmo.

„Line Up” scenoje Žolinės vakarą pasirodys ir tikrumu pavergianti Alina Orlova, kurios muzikos klausydamas gali išgirsti ne vieną istoriją ar mitą, kuris dar neparašytas.

Vasaros kvapais, svajonėmis ir saulėlydžiais prisirpęs alternatyvusis „Line Up” festivalis prasidės rugpjūčio 15 d., 20 val. vakaro.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)