„Iš esmės daina yra draugiška šeimai. Bet kurdami ją specialiai palikome vietos repo partijai, kurioje nusprendėme kreiptis į 2020-sius metus ir pasakyti, ką apie juos galvojame. Tikrai nesikankinome, šioje vietoje tiesiog sprogome. Dirbu radijo stotyje, kuri mėgsta sakyti tiesą. Pasakėme ją ir kalėdinėje dainoje,“ - kūrinio „Kalėdos tventė tventė“ (Kalėdos 2020 – aut. past.) gimimą prisimena ryto laidos vedėjas Gedas Saročka.

Kad ir kokie „kreivi“ metai pasitaikė, galiausiai ZIP FM kolektyvas konstatuoja, jog Kalėdos – gražiausia metų šventė. Daina – pozityvi, linksma, energinga, tiek melodija, tiek vaizdo klipu alsuojanti 90-ųjų stilistika. Šiai sukurti radijo laidų vedėjai kuitėsi ne tik savo, bet ir senelių spintose.

O jei kam kyla klausimų dėl pavadinimo, čia gelbėja vakarinės laidos atstovas Haris Zenkovas, rašoma spaudos pranešime.

„Suvalkijoje turiu pusbrolį. Iš jo šnektos ir pasigavome tą žodžių junginį „tventė tventė“. Sauliukai, linkėjimai tau, jei skaitai. Jei ne tu, iki šiol nebūtumėme surimavę priedainio. O dabar visiems viskas aišku: „Kalėdos tventė tventė – geriausia metų šventė“. Pasiskolinome ir šiek tiek Sauliaus akcento, kad dar geriau skambėtume. Nežinau kaip jums, bet man ši daina – geriausia šių metų kalėdinė daina,“- juokiasi Haris.

Dainos kūrybos ir vaizdo klipo filmavimo procese įvairiomis formomis dalyvavo visi ZIP FM laidų vedėjai. Klipas nufilmuotas Vilniaus TECH universitete, „LinkMenų fabrike“.

„Kalėdos tventė tventė“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)