Visa už bilietus ir koncerto metu surinkta parama bus skirta nuo 2014 metų Ukrainą remiančiai organizacijai „Blue/Yellow“, rašoma spaudos pranešime.

Ketvirtadienį įvyksiančiame koncerte savo dainomis palaikymą išreikš legendinės grupės „MAN-GO“, „Pikaso“, „69 Danguje“, „Royce“, atlikėjai Steponas Januška ir grupė „Studija, Deivis, Žilvinas Žvagulis, Ingaja, Clara Giambino, Karolis Rupkus, „Voiceless“, „Perk-Unija“, kultūros centro Žvejų rūmai mišrus choras „Cantare“, o Šeiko šokio teatras kartu su Klaipėdos violončelių kvartetu pristatys ištrauką iš jautraus šokio spektaklio „Mano Piteris Penas“.

Visos surinktos lėšos bus pervestos organizacijai „Blue/Yellow“. Taip pat palaikymo koncerto organizatoriai ragina nelikti abejingais ir visus ragina prisidėti, kiek kas gali.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės