„Spalio 3 d. tyrėjai pradėjo nagrinėti atlikėjo mirties aplinkybes. Nepaisant to fakto, kad ant Boriso Moisejevo kūno nebuvo aptikta matomų pažeidimų, Maskvos tyrimų komitetas organizavo patikrą pagal 115 straipsnį (žmogžudystė) ir 111 straipsnio 4 dalį (sunkus kūno sužalojimas, sukėlęs mirtį). Galutinė Boriso Moisejevo mirties priežastis paaiškės gavus ekspertizės rezultatus“, – nurodyta pranešime.

Kodėl buvo nuspręsta atlikti ekspertizę, nepranešama.

Priminsime, kad B. Moisejevas iškeliavo anapilin 2022 m. rugsėjo 27 d. Jam buvo 69-eri. Teigiama, jog garsenybei sustojo širdis.

Į B. Moisejevo mirtį sureagavo Ala Pugačiova, su kuria jis artimai bendravo. Primadona savo tinklaraštyje paskelbė jųdviejų bendrą nuotrauką ir parašė: „Mano mylimas Boriska! Draugams ir scenai atsidavęs žmogus. Laidoju tave savo širdyje. Atleisk ir sudie.“

Kiek žinoma, testamente B. Moisejevas turtą užrašė savo meno vadovui Sergejui Gorochui. Taip pat sklandė gandai, kad į testamentą atlikėjas įtraukė ir A. Pugačiovos dukrą Kristiną Orbakaitę, savotiškai atsidėkodamas už finansinę pagalbą sunkiu metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją