Kaip pasakojo viena iš renginio iniciatorių Ona Balkutė, scenoje pasirodys 6 Lietuvos egzotiško šokio klubų atstovės – moterys – iš Kauno, Klaipėdos ir Vilniaus. Anot organizatorės, ši vakaronė nebus varžybos.

“Nusprendėme nebesivaržyti, bet parodyti visuomenei, koks įvairiapusiškas gali būti egzotiško šokio menas,”- pasakojo O. Balkutė. Pasak jos, pastaraisiais metais rytietiški šokiai labai išpopuliarėjo, išmokti juos šokti dabar nori ne tik moterys, bet ir vyrai, vaikai. Visgi dažniausiai pilvo šokio ir kitų egzotiškų šokių subtilybių mokytis ryžtasi įvairaus amžiaus moterys: “nuo keliolikos metų – iki 50 ir vyresnės,”- tikino viena iš “Egzotiško šokio vakaronės” Kaune organizatorių.

Sausio 22 d. vakarą į Kaune V. Putvinskio g. esantį restoraną “Pompėja” kviečiami visi neabejingi rytietiškam šokiui. Nemokamai į renginį bus įleidžiami visi, pasipuošę rytietiškos aprangos akcentais.

Organizatoriai tikisi, kad šiemet pirmą kartą Kaune rengiama šokio fiesta, taps tradicine. Kitąmet viliamasi žiūrovams pristatyti ir užsienio egzotiškų šokių mokyklų auklėtinius.

Renginio sausio 22 d., sekmadienį, pradžia – 18 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją